Φωτογραφία: NDP Photo Agency
Φωτογραφία: NDP Photo Agency
28|02|2024 11:22
SHARE
ΧΑΡΗΣ ΣΩΖΟΣ

Χάρης Σώζος: Θεατρική έξοδος με την κόρη του, Βενετία -Δείτε φωτό


Ο ηθοποιός Χάρης Σώζος έκανε μια δημόσια εμφάνιση με την κόρη του, Βενετία, στο θέατρο.

Ο γνωστός ηθοποιός που ξεκίνησε την καριέρα του τη δεκαετία των ‘70s, αγαπήθηκε ιδιαίτερα από το κοινό στις αρχές του ΄90, όταν πρωταγωνιστούσε στην τηλεοπτική σειρά «Το δις εξαμαρτείν».

Η σειρά αυτή όχι μόνο τον σύστησε στο τηλεοπτικό κοινό, άλλα έμελλε να είναι και η «αφορμή» ενός μεγάλου έρωτα, με τη δεύτερη σύζυγό του.

Σε παλαιότερη συνέντευξή του ο ίδιος είχε αποκαλύψει πως η δεύτερη σύζυγός του, Μελίνα Μαρνέρου, παρακολουθούσε στην Κύπρο, από όπου και κατάγεται, τη σειρά, και είχε πει πως μια μέρα θα τον παντρευτεί. «Παρακολουθούσε στην Κύπρο, απ' όπου κατάγεται, το «Δις εξαμαρτείν» και είχε πει «αυτόν κάποια μέρα θα τον παντρευτώ». Μετά από χρόνια, πέρασε στο Εθνικό Θέατρο και έτυχε να βρεθούμε. Είναι ένας πολύ προσγειωμένος άνθρωπος. Ως σύζυγος και μητέρα, είναι εξαιρετική, υπέροχη. Είναι καλλιεργημένη και έχει σταθεί σαν βράχος δίπλα μου όλα αυτά τα χρόνια. Είναι ουσιαστική σύντροφος», έχει δηλώσει.

Ο Χάρης Σώζος με την κόρη του, Βενετία

Ο Χάρης Σώζος και η Μελίνα Μαρνέρου έχουν αποκτήσει δυο παιδιά, τον Λεωνίδα, ο οποίος ασχολείται επαγγελματικά με τη μουσική, και τη Βενετία.

«Δεν ήθελα ο γιος μου να ασχοληθεί με το θέατρο. Δεν μπορείς να επιβιώσεις γρήγορα. Η κόρη μου είναι 14 ετών και έχει ταλέντο στην υποκριτική. Είναι πολύ καλή. Δεν θέλω βέβαια να γίνει ηθοποιός» είχε δηλώσει ο ίδιος σε συνέντευξή του στο The 2night Show το 2021.

Η κόρη του ηθοποιού Χρήστου Σώζου, είναι σήμερα 17 ετών. Ο φωτογραφικός φακός του NDP απαθανάτισε πατέρα και κόρη στο θέατρο Coronet, στην επίσημη πρεμιέρα «Τα τελευταία φεγγάρια».

Φωτογραφία: NDP Photo Agency

Ο Χάρης Σώζος επέλεξε για την έξοδό τους ένα casual look, με τζιν και πουκάμισο, ενώ η κόρη του, Βενετία, ακολούθησε τη μονοχρωμία. Είπε «ναι» σε ένα total white look, έπιασε τα μαλλιά της σε έναν κότσο, κράτησε μια λευκή Jaquemus τσάντα και πόζαρε δίπλα στον πατέρα της.

Φωτογραφία: NDP Photo Agency
SHARE