Κάρα Ντελεβίν με γκρι σακάκι
Η Κάρα Ντελεβίν με τατουάζ στο αυτί/Φωτογραφία: ΑP images
HELIX TATTOO

Helix Tattoo: Το διακριτικό τατουάζ που γίνεται ολοένα πιο δημοφιλές


H νέα τάση στα τατουάζ θα ενθουσιάσει τις γυναίκες που έχουν αδυναμία στα διακριτικά σχέδια.

Μέχρι στιγμής, όσες ήθελαν να κάνουν ένα μικρό και διακριτικό τατουάζ, επέλεγαν συνήθως τον αστράγαλο, τον καρπό του χεριού τους και το εσωτερικό των δαχτύλων τους. Είναι τα σημεία τα οποία καλύπτονται εύκολα για τη δουλειά και σημεία που ακόμα και αν δεν καλύπτονται από ρούχα, είναι πραγματικά εξαιρετικά διακριτικά.

Η νέα τάση στα τατουάζ όμως είναι ακόμα πιο ιδιαίτερη και ονομάζεται helix tattoo. Τα τατουάζ πλέον γίνονται στο αυτί και κοσμούν την πάνω πλευρά του αυτιού, ενώ κάποιοι άλλοι, επεκτείνουν το σχέδιο και στην πίσω πλευρά ή κάνουν τατουάζ στο πτερύγιο του αυτιού.

Αν κάνεις μια αναζήτηση στο Ιnstagram με το hashtag «helix tattoo» θα βρεις πολλές φωτογραφίες που δείχνουν μικροσκοπικά τατουάζ στο αυτί. Λάτρης της τάσης είναι το γνωστό μοντέλο και ηθοποιός Κάρα Ντελεβίν, η οποία έχει κάνει έναν ρόμβο στο πάνω μέρος του αυτιού της.

Δείτε εδώ:

AP images

Από τα πιο δημοφιλή σχέδια είναι τα γεωμετρικά, αλλά και τα λουλούδια. Τα ιδιαίτερα και διακριτικά τατουάζ στο αυτί έχουν κάνει θραύση στο Instagram και αποτελούν το νέο beauty trend των γυναικών.

Το αυτί είναι ένα σημείο του σώματος που αποτελεί πρόκληση για τους tattoo artists που καλούνται να δημιουργήσουν πάνω σε αυτό χρησιμοποιώντας τη φαντασία τους.

Το να κάνεις τατουάζ στο αυτί ή ακόμη και πίσω από το αυτί έχει ακόμη ένα θετικό. Αν δεν θέλεις να φαίνεται στη δουλειά σου, απλά ρίχνεις τα μαλλιά σου μπροστά και το καλύπτεις.

Δείτε τις φωτογραφίες:

tattoofilter
SHARE