Χίλαρι και Μπιλ Κλίντον
Χίλαρι και Μπιλ Κλίντον γιορτάζουν 45 χρόνια έγγαμου βίου/Φωτογραφία: ΑP images
INSTAGRAM

Η Χίλαρι Κλίντον ντυμένη νύφη στο πλευρό του Μπιλ, 46 χρόνια πριν -Το επετειακό throwback


Η Χίλαρι και ο Μπιλ Κλίντον έκλεισαν 46 χρόνια έγγαμου βίου.

Με αφορμή την επέτειο του γάμου της, η πρώην υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ, Χίλαρι Κλίντον, έκανε μια αναδρομή στο παρελθόν και δημοσίευσε στο προφίλ της στο Instagram μια φωτογραφία της με τον Μπιλ Κλίντον από την ημέρα του γάμου τους.

«Hταν πριν από μισή ζωή, ή μήπως μόλις χθες;» σημείωσε χαρακτηριστικά η Χίλαρι Κλίντον στην ανάρτησή της στο Instagram, που συνοδεύεται από μια ρομαντική φωτογραφία του Μπιλ Κλίντον και της ίδιας, από την ημέρα του γάμου τους. «Χαρούμενη επέτειο, Μπιλ», συμπληρώνει στην ανάρτησή της η 73χρονη.

To ζευγάρι παντρεύτηκε στις 11 Οκτωβρίου του 1975 στο Αρκάνσας. Η ιστορία μάλιστα θέλει τη Χίλαρι να έχει απορρίψει αρκετές φορές προτάσεις γάμου από τον Μπιλ Κλίντον. Η πρώτη πρόταση γάμου ήρθε αμέσως μετά την αποφοίτησή τους από το πανεπιστήμιο του Yale.

Ο γάμος τους ήταν σε στενό κύκλο και έγινε στο σαλόνι του σπιτιού τους, στο Φάγετβιλ του Αρκάνσας. Σήμερα αυτό το πέτρινο σπίτι έχει μετατραπεί σε μουσείο και σε αυτό οι επισκέπτες μπορούν να θαυμάσουν το νυφικό της Χίλαρι Κλίντον, το οποίο αγόρασε το βράδυ πριν το γάμο από ένα εμπορικό κέντρο, το οποίο κόστισε 53 δολάρια.

Δείτε εδώ τη φωτογραφία:

Πέρυσι, η Χίλαρι Κλίντον είχε σημειώσει για τον σύζυγό της και την επέτειο του γάμου τους: «Σαράντα πέντε χρόνια. Ούτε μια βαρετή στιγμή και είσαι ακόμη ο καλύτερος φίλος μου. Σε αγαπώ, Μπιλ». 

SHARE