Βρήκαμε μια εύκολη συνταγή για χοιρινά φιλετάκια με σάλτσα μουστάρδας.
Τα χοιρινά φιλετάκια γίνονται στο τηγάνι και είναι με υπέροχη σάλτσα μουστάρδας που τα απογειώνει.
Πρόκειται για έναν πεντανόστιμο φαγητό που μπορείς να τον συνοδεύσεις με ρύζι ή πατάτες τηγανιτές. Μια άλλη πρόταση είναι τα χοιρινά φιλετάκια να τα συνοδεύσεις με ντομάτα και κρεμμύδι στη σχάρα ή με ψητή πατάτα στο αλουμινόχαρτο όπου θα βάλεις φρέσκο βούτυρο και ψιλοκομμένο μαϊντανό.
Η συνταγή του σεφ Πέτρου Συρίγου είναι σχετικά εύκολη και το αποτέλεσμα θα σε ενθουσιάσει.
Μια ιδανική επιλογή για να απολαύσεις μοναδικές γεύσεις μαζί με την οικογένεια και τους φίλους σου. Σημείωσε τι θα χρειαστείς:
Υλικά
- 1 κιλό φιλετάκια κομμένα όσο το δυνατόν πιο ψιλά
- 300 ml ηλιέλαιο
- 1 σκ. σκόρδο μεγάλη
- 1 κ.τ.σ πάπρικα καπνιστή
- 2 κ.τ.σ χυμό λεμονιού
- 70 ml λευκό κρασί
- Αλάτι και πιπέρι
Για τη σάλτσα μουστάρδας
- 5 ΚΣ μουστάρδα
- 1 κγ Κουρκουμά
- 1 ΚΣ μέλι
- 1 ΚΣ χυμό λεμονιού
- 3 ΚΣ μαγιονέζα