Η Μελίντα και ο Μπιλ Γκέιτς
Φωτογραφία: AP
04|05|2021 12:14
SHARE
ΜΠΙΛ ΚΑΙ ΜΕΛΙΝΤΑ ΓΚΕΙΤΣ

Μπιλ και Μελίντα Γκέιτς: Χωρίζουν μετά από 27 χρόνια γάμου


Η είδηση του χωρισμού έγινε γνωστή με ένα tweet.

Ο δισεκατομμυριούχας ιδρυτής της Microsoft Μπιλ Γκέιτς με μια κοινή δήλωση με την επί 27χρόνια σύζυγο του Μελίντα ανακοίνωσαν το τέλος της έγγαμης ζωής τους.

Το ζευγάρι εκτός από μια αμύθητη περιουσία έχει αποκτήσει τρία παιδιά, την 25χρονη Τζένιφερ, τον 21χρονο Ρόρι και την 18χρονη Φοίβη.

Η επίσημη ανακοίνωση του ζευγαριού:

«Μετά από πολλή σκέψη και πολλή δουλειά πάνω στη σχέση μας πήραμε την απόφαση να τερματίσουμε τον γάμο μας. Τα τελευταία 27 χρόνια, μεγαλώσαμε τρία απίστευτα παιδιά και χτίσαμε ένα ίδρυμα που δρα σε όλον τον κόσμο βοηθώντας τους ανθρώπους να ζήσουν υγιείς και παραγωγικές ζωές. Θα συνεχίσουμε να μοιραζόμαστε την πίστη σε αυτή την αποστολή και να εργαζόμαστε μαζί για το ίδρυμα, όμως δεν μπορούμε πλέον να προχωρήσουμε μαζί ως ζευγάρι. Χρειαζόμαστε χώρο και ιδιωτικότητα για την οικογένειά μας σε αυτό το καινούργιο κεφάλαιο της ζωής μας»

Ένα από τα θέματα που θα συζητηθεί πολύ είναι το μοίρασμα της κοινής περιουσίας του ζευγαριού. Σύμφωνα με τη Daily Mail ο Μπιλ και η Μελίντα Γκέιτς δεν είχαν κάνει προγαμιαίο συμβόλαιο.

SHARE