Χριστίνα Χειλά Φαμέλη
Χριστίνα Χειλά Φαμέλη /Φωτογραφία: Agries Melisses/ANT1
ΑΓΡΙΕΣ ΜΕΛΙΣΣΕΣ

Η Χριστίνα Χειλά Φαμέλη αναβιώνει την τελευταία της σκηνή στις «Άγριες Μέλισσες» με διαφορετικό άνδρα -Το χιουμοριστικό βίντεο


Η Χριστίνα Χειλά Φαμέλη έγινε γνωστή μέσα από τη συμμετοχή της στις «Άγριες Μέλισσες».

Η «Θεοδοσία» έγινε αγαπητή στο κοινό για την ερμηνεία της αλλά και για τις φαρμακερές της ατάκες στην σειρά-επιτυχία του ANT1.

Ο ρόλος της μπορεί να ολοκληρώθηκε, ωστόσο, ανοίγεται μπροστά της ένα λαμπρό μέλλον. Η ίδια η νέα ηθοποιός έχει πολύ χιούμορ και το αποδεικνύει σε κάθε ευκαιρία.

Αυτή τη φορά, μοιράστηκε ένα βίντεο στο Instagram της αναβιώνοντας την τελευταία της σκηνή στις «Άγριες Μέλισσες».

Πρόκειται για την σκηνή του δικαστηρίου, όπου δέχεται έναν πυροβολισμό και πέφτει νεκρή στην αγκαλιά του Λάμπρου (Δημήτρης Γκοτσόπουλος).

Στην αναπαράσταση, η ηθοποιός βρίσκεται στο ίδιο μέρος μόνο που φορά τα σύγχρονα ρούχα της, τζιν, αθλητικά και δερμάτινο μπουφάν.

Αφού φωνάζει «Ελένη!» και δέχεται τον υποτιθέμενο πυροβολισμό, πέφτει στην αγκαλιά ενός άλλου άνδρα της σειράς, του Σπύρου Σταμούλη,που φωνάζει «Θεοδοσία!».

«Ποιος είσαι εσύ;» του λέει και εκείνος απαντά «Αλέξης Γραμματικός, εισαγγελέας», ενώ εκείνη ξεψυχά με πολύ παραστατικό τρόπο.

«Σε ένα παράλληλο σύμπαν», έγραψε στο χιουμοριστικό βίντεο η ίδια, κάνοντας tag τον ηθοποιό αλλά και τον σκηνοθέτη της σειράς, Λευτέρη Χαρίτο.

Τα σχόλια έπεσαν βροχή από συναδέλφους αλλά και άλλους, με τον Δημήτρη Γκοτσόπουλο να ξεκαρδίζεται στα γέλια.

Δείτε το απολαυστικό βίντεο:

SHARE