Χριστίνα Κοντοβά
Φωτογραφία / Instagram
31|03|2024 10:27
SHARE
ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΚΟΝΤΟΒΑ

Η Χριστίνα Κοντοβά μπροστά στους καταρράκτες της Ουγκάντα με φόντο το ηλιοβασίλεμα


Η Χριστίνα Κοντοβά πάντα εμπνέει τις θαυμάστριές της.

Η σχεδιάστρια που είναι ιδιαίτερα ενεργή στα social media τις περισσότερες φορές δημοσιεύει φωτογραφίες με τα στιλάτα και κομψά της σύνολα της ενθουσιάζοντας το κοινό της. Ωστόσο χθες θέλησε να μοιραστεί κάτι διαφορετικό με τους ακόλουθούς της.

Η Χριστίνα Κοντοβά επισκέφθηκε την Ουγκάντα και δημοσίευσε μερικές εντυπωσιακές λήψεις από το ταξίδι της

Η γνωστή σχεδιάστρια θέλησε να μεταβεί στην πατρίδα της κόρης της Έιντα και φυσικά δεν παρέλειψε να φωτογραφηθεί, με φόντο το μαγευτικό τοπίο. Στη συνέχεια, δημοσίευσε τα στιγμιότυπα στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Η Χριστίνα Κοντοβά μπροστά στους καταρράκτες της Ουγκάντα με φόντο το ηλιοβασίλεμα

Η ίδια φαίνεται να πίνει το ποτό της, καθισμένη σε μία ξύλινη καρέκλα, μπροστά στους καταρράκτες στο Εθνικό Πάρκο «Murchison Falls». Στη λεζάντα της δημοσίευσής της έγραψε: «Παρακολουθώντας το ηλιοβασίλεμα από την κορυφή των καταρρακτών».

Η ίδια ταξιδεύει αρκετά συχνά και ανεβάζει φωτογραφίες και βίντεο στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Τα σχόλια και τα likes έπεσαν «βροχή» αφού οι ακόλουθοί της λάτρεψαν το μαγευτικό τοπίο.

Σημειώνουμε πως η Χριστίνα Κοντοβά έχει αναφερθεί πολλές φορές μέσα από συνεντεύξεις της για το ταξίδι της στην Ουγκάντα και για όσα έκανε ώστε τελικά να υιοθετήσει τη μικρή Ada με την οποία ζει πλέον στην Αθήνα.

Μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram αλλά και τις συνεντεύξεις που έχει δώσει όλα αυτά τα χρόνια έχει αναφερθεί στις αποτυχημένες της εγκυμοσύνες που είχε αλλά και στις δυσκολίες που κάποιος μπορεί να αντιμετωπίσει αν θέλει να υιοθετήσει ένα παιδί. Τα δύσκολα όμως έχουν περάσει και πλέον η γνωστή σχεδιάστρια απολαμβάνει τα ταξίδια και τη ζωή με την κόρη της.

SHARE