Η Χριστίνα Κοντοβά και ο Τζώνη Καλημέρης
Χριστίνα Κοντοβά-Τζώνη Καλημέρης, Φωτογραφία: NDP photo agency
02|06|2021 10:18
SHARE
COUPLE

Ο Τζώνη Καλημέρης σε ρόλο barman για τη σύντροφο του, Χριστίνα Κοντοβά


Η Χριστίνα Κοντοβά ανέβασε ένα story στα social media με τον σύντροφο της, Τζώνη Καλημέρη σε ρόλο... barman.

Εδώ και λίγους μήνες η Χριστίνα Κοντοβά έχει ανοίξει ένα νέο, γλυκό κεφάλαιο στη ζωή της, καθώς αποφάσισε να υιοθετήσει τη μικρή Έιντα. Έτσι, η ίδια μοιράζεται τη ζωή της μεταξύ Ελλάδας και Αφρικής μέχρι να ολοκληρωθεί η διαδικασία της υιοθεσίας.

Πρόσφατα η Χριστίνα Κοντοβά επέστρεψε από την Ουγκάντα μιας και πρέπει να ετοιμάσει τη φθινοπωρινή και χειμερινή κολεξιόν του brand της και έπειτα θα επιστρέψει πίσω στην κόρη της.

Η σχεδιάστρια, η οποία είναι πολύ ενεργή στα social media βρέθηκε στο ιταλικό εστιατόριο, Cardinale, στο κέντρο της Αθήνας όπου είναι συνιδιοκτήτης ο σύντροφος της Τζώνη Καλημέρης μαζί με τη Φωτεινή Παντζιά και τον Κωστή Βλασόπουλο. Όπως έκανε γνωστό η Χριστίνα Κοντοβά, μέσα από το προφίλ της στο Instagram, η Φωτεινή Παντζιά τη βοήθησε προκειμένου να ξεκινήσει τη διαδικασία για την υιοθεσία μιας και η ίδια το είχε κάνει λίγα χρόνια πριν.

Η Χριστίνα Κοντοβά ανέβασε ένα story στο Instagram όπου ο Τζώνη Καλημέρης έκανε χρέη barman. Ως καλός οικοδεσπότης σέρβιρε στη σύντροφο του ένα ποτήρι λευκό κρασί για να απολαύσουν το δείπνο τους.

Δεν είναι λίγες οι φορές που το ζευγάρι απολαμβάνει το φαγητό του στο ιταλικό εστιατόριο μόνο του είτε με καλούς φίλους.

Από τα αγαπημένα πιάτα της σχεδιάστριας είναι τα νιόκι ραγού -ένα από τα must taste του εστιατορίου και φυσικά η πίτσα με το λεπτό ζυμάρι.

Το ευτυχισμένο ζευγάρι, το οποίο συγκατοικεί στην Ακρόπολη, μοιράζεται μαζί μια όμορφη καθημερινότητα και πολλές φορές βλέπουμε στα social media στιγμές από τη ζωή τους και τα ταξίδια τους ανά την Ελλάδα.

SHARE