Κλέλια Ανδριολάτου και Χριστόφορος Παπακαλιάτης
Κλέλια Ανδριολάτου και Χριστόφορος Παπακαλιάτης/Φωτογραφία: Ιnstagram
MAESTRO

Χριστόφορος Παπακαλιάτης: Το backstage από την ερωτική σκηνή με την Κλέλια Ανδριολάτου στο Maestro


Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης απολαμβάνει την μεγάλη επιτυχία του «Maestro».

Λίγο πριν ξεκινήσουν τα γυρίσματα για τον δεύτερο κύκλο του «Maestro», ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς φίλους του στο Instagram, μία backstage σκηνή με την Κλέλια Ανδριολάτου.

«Reality VS Romantic Scene!🎬 Έκανε τόσο κρύο εκείνη την μέρα, αλλά το σώσαμε! Σύντομα πάλι στο νησάκι μας για τον δεύτερο κύκλο» σημείωσε η Χριστόφορος Παπακαλιάτης στη λεζάντα του βίντεο, όπου τον βλέπουμε μαζί με την Κλέλια Ανδριολάτου στην παραλία των Αντίπαξων με τα μαγιό τους.

Οι δύο πρωταγωνιστές, Ορέστης και Κλέλια, έπρεπε να μπουν στα παγωμένα νερά των Αντίπαξων στις 7 το πρωί, για τις ανάγκες μίας ερωτικής σκηνής. Οι δύο ηθοποιοί, αν και κρύωναν πολύ, «έπρεπε να κάνουν ότι είναι πολύ άνετοι», όπως ανέφερε στο βίντεο ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης.

Χριστόφορος Παπακαλιάτης: Το backstage από την ερωτική σκηνή με την Κλέλια Ανδριολάτου στο Maestro

Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης μάς έδωσε μια γεύση από τα γυρίσματα του «Maestro» μέσα από το προφίλ του στο Instagram.

O δημιουργός της πετυχημένης σειράς έκανε μια αναδρομή στο παρελθόν και μοιράστηκε μαζί μας ένα βίντεο που τράβηξε με το κινητό του τηλέφωνο όταν γύριζε μια ερωτική σκηνή με την Κλέλια Ανδριολάτου στην παραλία. Στο βίντεο τον βλέπουμε να μπαίνει πρώτος στη θάλασσα, καλώντας και την συμπρωταγωνίστριά του να τον ακολουθήσει.

Δείτ το βίντεο:

SHARE