Η βασίλισσα Μάξιμα και ο βασιλιάς της Δανίας
Η βασίλισσα Μάξιμα και οι κόρες της έκλεψαν τις εντυπώσεις στην κάρτα /Φωτογραφία: AP
DUTCH ROYAL

Η ξεχωριστή χριστουγεννιάτικη κάρτα της βασιλικής οικογένειας της Ολλανδίας -Η βασίλισσα Μάξιμα και οι κόρες της με πολύχρωμα φορέματα


Για τις γιορτές των Χριστουγέννων ευχήθηκε η βασιλική οικογένεια της Ολλανδίας.

Ο βασιλιάς Βίλεμ Αλεξάντερ και η βασίλισσα Μάξιμα μαζί με τις τρεις κόρες τους έστειλαν και φέτος την χριστουγεννιάτικη κάρτα τους.

Μάλιστα, η φωτογραφία που επέλεξαν είναι ιδιαίτερη και ξεχωριστή για τους ίδιους.

Συγκεκριμένα, στη φωτογραφία βλέπουμε τις τέσσερις γυναίκες, τη βασίλισσα Μάξιμα και τις τρεις πριγκίπισσες ντυμένες Σπανιόλες, με το παραδοσιακό φόρεμα του Φλαμένκο.

Η φωτογραφία τραβήχτηκε κατά πάσα πιθανότητα τον Μάιο, όταν και βρέθηκαν στην Ισπανική πόλη της Σεβίλλης για να γιορτάσουν τα 20 χρόνια από τη γνωριμία του βασιλικού ζευγαριού που έγινε εκεί.

Οι τέσσερις royals της Ολλανδίαςφορούν πολύχρωμα φορέματα με βολάν στα μανίκια και στο τελείωμα, ενώ από πάνω τους έχουν το παραδοσιακό σάλι με τα κρόσσια.

https://www.instagram.com/p/B6cw3ShHhSY/

Τα μαλλιά τους είναι πιασμένα σε έναν κομψό κότσο, που κοσμεί ένα λουλούδι. Το festive look ολοκληρώνουν πολύχρωμοι, μεγάλοι κρίκοι στα αυτιά.

Κάτω από τη γιορτινή φωτογραφία, γράφουν χαρακτηριστικά: «Καλά Χριστούγεννα και καλή χρονιά με υγεία και ευδαιμονία», στα ολλανδικά, στα αγγλικά και στα ισπανικά.

Οι κόρες του βασιλικού ζεύγους μοιάζουν αρκετά στην πάντα κομψή και μοδάτη μητέρα τους αλλά και στον πατέρα τους.

SHARE