Κέιτ Μίντλετον
Φωτογραφία: Getty/ Ideal Image
20|05|2024 13:14
SHARE
ΚΕΙΤ ΜΙΝΤΛΕΤΟΝ

Αυτό είναι το χρώμα που δεν φοράει ποτέ η πριγκίπισσα της Ουαλίας, αλλά λάτρευε η Ελισάβετ


Η πριγκίπισσα της Ουαλίας Κέιτ Μίντλετον έχει αποδείξει όλα αυτά τα χρόνια ότι είναι το σύμβολο του στυλ.

Κάθε εμφάνισή της γίνεται πρωτοσέλιδο και οι επιλογές της πάντα επικροτούνται. Τα φορέματα που επιλέγει γίνονται ανάρπαστα με αποτέλεσμα να εξαντλούνται σχεδόν αμέσως, και σύμφωνα με το l'officiel αυτό το φαινόμενο έχει ονομαστεί «Kate Effect». Το ίδιο μάλιστα συμβαίνει και με την κόρη της βασίλισσα Σάρλοτ όταν εμφανίζεται φορώντας τα παιδικά ρούχα και παπούτσια της.

Φωτογραφία/Splash

Το στιλ της Κέιτ Μίντλετον άλλοτε κομψό και άλλοτε casual, δίνει την αίσθηση της ήσυχης πολυτέλειας. Ωστόσο, αν έχετε παρατηρήσει η πριγκίπισσα φοράει επανειλημμένα τα ίδια χρώματα, με τα αγαπημένα της να είναι το μπλε και το κόκκινο. Η ίδια επίσης φαίνεται να προτιμά το πράσινο, το ροζ και το μωβ, όμως υπάρχει ένα χρώμα το οποίο μάλλον λείπει από τη ντουλάπα της: το πορτοκαλί.

Φωτογραφία/Splash

Σύμφωνα με το L'officiel μέχρι σήμερα, η Κέιτ Μίντλετον δεν έχει φορέσει ποτέ πορτοκαλί. Η Daily Express μίλησε με την στυλίστρια Francesca Cairns για να μάθει τον λόγο πίσω από την απουσία του πορτοκαλί χρώματος από την στυλιστική παλέτα της Κέιτ.

Φωτογραφία/Splash

«Η Κέιτ είναι εκπληκτική με ό,τι και να φορέσει, ωστόσο προτιμά την καλοκαιρινή περίοδο γιατί φαίνεται καλύτερα με τα χρώματα που έχουν μπλε απόχρωση παρά κίτρινη. Τα καλοκαιρινά χρώματα όπως μπλε, ροζ, κερασί κάνουν τα χαρακτηριστικά της να λάμπουν».

Φωτογραφία/Splash

Σε αντίθεση με την πριγκίπισσα της Ουαλίας, η αείμνηστη βασίλισσα Ελισάβετ αγαπούσε να φοράει πορτοκαλί.

Φωτογραφία/Splash

Αυτό συνέβαινε κυρίως γιατί το έντονο αυτό χρώμα της επέτρεπε να ξεχωρίζει και έτσι διευκόλυνε το προσωπικό ασφαλείας να την εντοπίσει.

SHARE