Χρύσα Μιχαλοπούλου: Η φωτογραφία της χωρίς ίχνος μακιγιάζ
Φωτογραφία: Instagram/@chrysamichalopoulou
09|08|2023 08:38
SHARE
ΧΡΥΣΑ ΜΙΧΑΛΟΠΟΥΛΟΥ

Χρύσα Μιχαλοπούλου: Η φωτογραφία της χωρίς ίχνος μακιγιάζ υμνεί τη γοητεία της φυσικής ομορφιάς


Η Χρύσα Μιχαλοπούλου δημοσίευσε μια καλοκαιρινή φωτογραφία χωρίς ίχνος μακιγιάζ και ενθουσίασε τους διαδικτυακούς της φίλους.

Η Χρύσα Μιχαλοπούλου έχει υπέροχο στιλ και δεν είναι η πρώτη φορά που βλέπουμε στο προφίλ της στο Instagram φωτογραφίες που εμπνέουν τους followers. Γνωρίζει από μόδα και beauty trends και αυτό φαίνεται στις δημοσιεύσεις της.

Με το feed του Instagram να έχει γεμίσει με φωτογραφίες σε παραλίες, οι celebrities ακολουθούν το παράδειγμα της εποχής και δημοσιεύουν ολοένα και περισσότερα στιγμιότυπά τους με μπικίνι.

Μεταξύ άλλων η Σταματίνα Τσιμτσιλή, αλλά και η Ζέτα Μακρυπούλια η οποία πρόσφατα δημοσίευσε τις no makeup φωτογραφίες της.

Χρύσα Μιχαλοπούλου: Η φωτογραφία της χωρίς ίχνος μακιγιάζ υμνεί τη γοητεία της φυσικής ομορφιάς

Με τη σειρά της έρχεται και η Χρύσα Μιχαλοπούλου να ενθουσιάσει τους διαδικτυακούς της φίλους.

Συγκεκριμένα, η Χρύσα Μιχαλοπούλου δημοσίευσε μια φωτογραφία της σε Instagram Story με την οποία υμνεί το καλοκαίρι και τη ξεγνοιασιά του αλλά και τη φυσική ομορφιά.

Στο πλάνο που φαίνεται μόνο το πρόσωπό της φαίνεται να ποζάρει χωρίς ίχνος μακιγιάζ με τα πράσινα μάτια της να μην περνούν απαρατήρητα αλλά και τις γωνίες του προσώπου της να αναδεικνύονται ακόμη περισσότερο.

SHARE