Κουτσόπουλος Μιχαλοπούλου
Φωτογραφία: NDP Photo Agency
02|07|2022 13:30
SHARE
MOM TO BE

Η Χρύσα Μιχαλοπούλου στη θάλασσα με μπικίνι, στον 7ο μήνα της εγκυμοσύνης της


Η Χρύσα Μιχαλοπούλου απολαμβάνει τη θάλασσα λίγο πριν γίνει μητέρα.

Σε πελάγη ευτυχίας πλέουν οι Λεωνίδας Κουτσόπουλος και η Χρύσα Μιχαλοπούλου, καθώς περιμένουν το πρώτο τους παιδί. Σύμφωνα με το την εφημερίδα Real ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος και η Χρύσα Μιχαλοπούλου το φετινό καλοκαίρι θα το περάσουν στην Αντίπαρο.

Eκεί ο σεφ διατηρεί τα τελευταία χρόνια το δικό του εστιατόριο, Samano. Οπως όλα δείχνουν επιθυμία και των δύο είναι να περάσουν ένα ήρεμο καλοκαίρι μετρώντας αντίστροφα μέχρι τον Σεπτέμβριο, όπου αναμένεται να γεννηθεί το πρώτο τους παιδί.

Η ηθοποιός δημοσίευσε στο προφίλ της στο Instagram δύο φωτογραφίες στην οποία τη βλέπουμε να απολαμβάνει τη θάλασσα.

Φορά ένα πολύ στιλάτο μπικίνι σε ιδιαίτερη απόχρωση ποζάρει με τα μαλλιά της ανακατεμένα από τον νησιώτικο αέρα και το αλάτι της θάλασσας.

Δείτε τη Χρύσα Μιχαλοπούλου με μπικίνι στον 7ο μήνα της εγκυμοσύνης της:

Η Χρύσα Μιχαλοπούλου στη θάλασσα με μπικίνι, στον 7ο μήνα της εγκυμοσύνης της
Φωτογραφία: Instagram/ @chrysamichalopoulou

«Γνωριστήκαμε μέσα από το Instagram, ήταν μια πολύ βαρετή συζήτηση που πάλι καλά δεν συνέχισε να είναι βαρετή. Πήγαμε θέατρο, σε ένα πολύ ωραίο έργο. Πιστεύω ότι είναι ένας σπουδαίος άνθρωπος, δεν καταλαβαίνει πόσο ωραίος τύπος είναι και πάλι καλά, είναι πανέξυπνος. Ένας υπέροχος άνθρωπος. Είμαι πολύ ευτυχισμένη. Έχει πολύ ωραία φωνή και παίζει και πολύ ωραία κιθάρα. Τα “1.000 περιστέρια” είναι το αγαπημένο μου τραγούδι, που μου έχει τραγουδήσει», έχει δηλώσει σε συνέντευξή της στην Ελενα Κατρίτση η Χρύσα Μιχαλοπούλου.

SHARE