Φωτογραφία: Instagram/ @chrysamichalopoulou
Φωτογραφία: Instagram/ @chrysamichalopoulou
19|03|2024 09:40
SHARE
ΧΡΥΣΑ ΜΙΧΑΛΟΠΟΥΛΟΥ

Η τρυφερή φωτογραφία της Χρύσας Μιχαλοπούλου με τον γιο της στο Instagram


Η Χρύσα Μιχαλοπούλου ενώ διατηρεί ένα ενεργό προφίλ στο Instagram, δημοσιεύει με προσοχή φωτογραφικό υλικό που αφορά τον γιo της.

Αυτή τη φορά η ηθοποιός έκανε μια εξαίρεση, λόγω της ημέρας, και δημοσίευσε μια γλυκιά φωτογραφία με τον γιο της, με φόντο τη φύση.

Δείτε τη φωτογραφία της Χρύσας Μιχαλοπούλου με τον γιο της

Μητέρα και γιος ποζάρουν στη φύση, με αφορμή την ημέρα της Καθαράς Δευτέρας, με την ηθοποιό να φορά μια λευκή μάλλινη φούστα, μια ζακέτα και sneakers και τον γιο της να φορά γκρι φόρμες.

Ο σεφ Λεωνίδας Κουτσόπουλος και η ηθοποιός Χρύσα Μιχαλοπούλου έγιναν για πρώτη φορά γονείς το 2022.

«Γνωριστήκαμε μέσα από το Instagram, ήταν μια πολύ βαρετή συζήτηση που πάλι καλά δεν συνέχισε να είναι βαρετή. Πήγαμε θέατρο, σε ένα πολύ ωραίο έργο. Πιστεύω ότι είναι ένας σπουδαίος άνθρωπος, δεν καταλαβαίνει πόσο ωραίος τύπος είναι και πάλι καλά, είναι πανέξυπνος. Ένας υπέροχος άνθρωπος. Είμαι πολύ ευτυχισμένη. Έχει πολύ ωραία φωνή και παίζει και πολύ ωραία κιθάρα. Τα “1.000 περιστέρια” είναι το αγαπημένο μου τραγούδι, που μου έχει τραγουδήσει», έχει δηλώσει σε συνέντευξή της στην Ελενα Κατρίτση η Χρύσα Μιχαλοπούλου για τη γνωριμία της με τον σεφ.

SHARE