Φωτογραφία: Instagram/@chrysamichalopoulou
Φωτογραφία: Instagram/@chrysamichalopoulou
13|02|2023 10:56
SHARE
ΧΡΥΣΑ ΜΙΧΑΛΟΠΟΥΛΟΥ

Η Χρύσα Μιχαλοπούλου με μίνι φούστα και ψηλές μαύρες μπότες -Σέξι και στιλάτη μαζί


Η Χρύσα Μιχαλοπούλου φόρεσε τις ψηλές μπότες που δεν πρέπει να λείπουν από καμία γκαρνταρόμπα.

Η Χρύσα Μιχαλοπούλου δημοσίευσε μια σειρά φωτογραφιών στο προφίλ της στο Instagram και μέσα σε αυτές οι διαδικτυακοί της φίλοι βρήκαν την fashion έμπνευση για τα επόμενα looks τους.

Η Χρύσα Μιχαλοπούλου έχει υπέροχο στιλ και δεν είναι η πρώτη φορά που βλέπουμε στο προφίλ της στο Instagram φωτογραφίες που εμπνέουν στιλιστικά τους followers.

Αυτή τη φορά συγκεκριμένα επέλεξε ένα από τα πιο in κομμάτια της σεζόν, τις ψηλές δερμάτινες μπότες, και τις συνδύασε με μία μίνι λαμπερή φούστα.

Η Χρύσα Μιχαλοπούλου με μίνι φούστα και ψηλές μαύρες μπότες είναι η fashion έμπνευση της Δευτέρας

Οι ψηλές μπότες είναι ένα ζευγάρι παπουτσιών που δεν μπορεί να λείπει από την γκαρνταρόμπα αφού ταιριάζει με όλα. Μπορούν να φορεθούν με wideleg τζιν, με denim φούστες αλλά και με δερμάτινα σορτς και μίνι φούστες.

Η Χρύσα Μιχαλοπούλου φόρεσε τις ψηλές της μπότες με μία μίνι φούστα με λαμπερά κρόσσια ενώ φόρεσε ένα δερμάτινο jacket δίνοντας στο look της έναν πιο rock αέρα.

Φωτογραφήθηκε χαμογελώντας στην κάμερα και οι followers της με τα σχόλια και τα αμέτρητα likes τους απέδειξαν πως ενθουσιάστηκαν με τη δημοσίευσή της.

SHARE