Η Χρυσούλα Διαβάτη και ο Νικήτας Τσακίρογλου
Η Χρυσούλα Διαβάτη και ο Νικήτας Τσακίρογλου/ Φωτογραφία: NDP Photo Agency
14|08|2022 10:10
SHARE
THROWBACK

Η Χρυσούλα Διαβάτη και ο Νικήτας Τσακίρογλου στον γάμο τους, 60 χρόνια πριν


Μια σπάνια φωτογραφία από τον γάμο της Χρυσούλας Διαβάτη και του Νικήτα Τσακίρογλου είδαμε στον λογαριασμό της Έλενας Μακρή-Λυμπέρη στο Instagram.

Στη λεζάντα της φωτογραφίες διαβάζουμε: «Ο Νικήτας Τσακίρογλου και η Χρυσούλα Διαβάτη ένα από τα πιο αγαπημένα θεατρικά ζευγάρια, την ημέρα του γάμου τους, πριν από 6 δεκαετίες: “Ένα Πάσχα, που ο Νικήτας έμενε στη Θεσσαλονίκη, γιατί πρωταγωνιστούσε σε παράσταση του ΚΘΒΕ, πήγα να τον δω και να μείνω μερικές μέρες μαζί του λέγοντας ψέματα στους γονείς μου πως θα επισκεφτώ μια φίλη μου” έχει διηγηθεί σχετικά η Χρυσούλα Διαβάτη. “Θέλοντας μάλιστα να τον εντυπωσιάσω, το Μεγάλο Σάββατο είχα φτιάξει με την γκαζιερίτσα που είχε ο Νικήτας στο δωμάτιό του, έτσι για το καλό, κόκκινα αβγά και μαγειρίτσα, τις οδηγίες τις είχα αντιγράψει σε ένα χαρτάκι από κάποιο τσελεμεντέ. Μετά την Ανάσταση λοιπόν στην εκκλησία και το “Χριστός Ανέστη”, επιστρέψαμε στο δωματιάκι μας και εκείνος μου έδωσε τότε ένα μεταξωτό αβγό που ακόμα το έχω φυλαγμένο, τόσο πολύτιμο είναι για μένα. Μου λέει ‘άνοιξέ το’. Είχε μέσα ένα σημειωματάκι και δυο βέρες τυλιγμένες πολύ όμορφα με ανθάκια!”.

»Ο Νικήτας Τσακίρογλου έχει πει για την σχέση τους: “Είναι πολύ σημαντικό το ‘μαζί’ γιατί μοιραζόμαστε τις ίδιες αγωνίες για το θέατρο πρωτίστως και τις ίδιες αγωνίες για να δημιουργήσουμε μία καλύτερη ζωή. Αυτοσκοπός είναι να συντηρείς σωστά τη μονιμότητα και να υπάρχει αυτό το πρωτογενές στοιχείο που την έφτιαξε. Λέγεται έρωτας”».

Η σπάνια φωτογραφία από τον γάμο της Χρυσούλας Διαβάτη και του Νικήτα Τσακίρογλου:

SHARE