Χτένισμα κότσος με πλεξίδα
Μια 17χρονη δημιουργεί τις πιο εντυπωσιακές πλεξίδες που έχεις δει/Φωτογραφία: Shutterstock
ΜΙΛΕΝΑ ΝΤΕΚΜΑΝ

Η 17χρονη που πάει τις πλεξίδες σε άλλο επίπεδο -Χτενίσματα σαν έργα τέχνης


Η Μιλένα Ντέκμαν είναι μόλις 17 ετών και το πάθος της είναι να φτιάχνει εντυπωσιακά χτενίσματα με πλεξίδες.

Είναι ταλαντούχα, κατάγεται από την Γερμανία και από πολύ μικρή ηλικία, 6 ετών, άρχισε να ασχολείται με τα μαλλιά και το hairstyle. Η Μιλένα Ντέκμαν είναι αυτοδίδακτη και στον λογαριασμό της στο Instagram μπορεί να δει κανείς τα εντυπωσιακά χτενίσματα που κάνει με πλεξίδες.

Η 17χρονη Μιλένα Ντέκμαν στην αρχή έκανε πολύ απλά σχέδια, αλλά όσο μεγάλωνε το ταλέντο της ξεδιπλωνόταν και σε ηλικία 10 ετών άρχισε να δημιουργεί πολύπλοκα χτενίσματα με πλεξίδες που είναι σχεδόν αδύνατο να τα πετύχεις ακόμα κι αν βλέπεις σε βίντεο βήμα βήμα τον τρόπο που τα κάνει.

Η ίδια αναφέρει πως πολλές φορές η έμπνευση για νέα σχέδια της έρχεται καθώς φτιάχνει τα εντυπωσιακά χτενίσματά της. Επίσης, είναι ένας τρόπος να αποβάλει το άγχος και τις αρνητικές σκέψεις που έχει και το βλέπει σαν να κάνει τέχνη.

Η Μιλένα φτιάχνει τα σχέδια πάνω σε περούκες και δημοσιεύει βίντεο και φωτογραφίες με τα απίστευτα χτενίσματά της. «Τα χτενίσματά μου είναι ξεχωριστά και πολύ ιδιαίτερα» σημειώνει στο Bored Panda.

https://www.instagram.com/p/CDisO53inyx/
https://www.instagram.com/p/B_kUQ-ziKAN/

Οι πλεξίδες εξακολουθούν να μας ακολουθούν και στην ενηλικίωση και αποτελούν ένα από τα πιο κομψά χτενίσματα που μπορούμε να επιλέξουμε, ενώ όπως ακριβώς συμβαίνει και με τη μόδα, η μορφή τους εξελίσσεται διαρκώς μέσα στα χρόνια, με τους hairstylists να προτείνουν ολοένα και περισσότερα νέα σχέδια.

Tο ταλέντο της 17χρονης από την Γερμανία είναι αδιαμφισβήτητο και οι πλεξίδες της στα μαλλιά θυμίζουν το στιλ ύφανσης καλαθιού.

https://www.instagram.com/p/B-rI7lvinQv/
https://www.instagram.com/p/B9L7-DiCShR/
https://www.instagram.com/p/B8bjghAiZ3Z/
https://www.instagram.com/p/B52iKSOiTmk/
https://www.instagram.com/p/B5c6NrZCi40/
https://www.instagram.com/p/B4pXtRNC1wt/
https://www.instagram.com/p/B3riH8ECGl5/




SHARE