Ο David Schwimmer με την κόρη του και την πρώην σύζυγό του
Ο David Schwimmer με την κόρη του και την πρώην σύζυγό του/Φωτογραφία: zoebuckman/instagram
17|06|2020 12:07
SHARE
INSTAGRAM

Η 9χρονη κόρη του David Schwimmer ξύρισε το κεφάλι της -To μήνυμα της μητέρας της για τον λόγο που το έκανε


Η 9χρονη κόρη του γνωστού ηθοποιού David Schwimmer αποφάσισε να κόψει τα μακριά μαλλιά της, ζητώντας στην μητέρα της να της ξυρίσει το κεφάλι. 

Την αλλαγή της μικρής Cleo παρουσίασε η μητέρα της Zoë Buckman με μια ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. «Ο κόσμος λέει "κάψτο και ξαναφτιάξτο" και τα παιδιά ακούν. Βλέπω σήμερα πώς τα παιδιά αμφισβητούν τους κανόνες και τα πρότυπα με τρόπο που εμείς δεν το κάναμε και αυτό, μεταξύ άλλων, μου δίνει ελπίδα!», έγραψε χαρακτηριστικά η μητέρα της. 

Η Cleo είναι το μοναχοπαίδι του γνωστού ηθοποιού από τα «Φιλαράκια» David Schwimmer και της Zoë Buckman. Το ζευγάρι γνωρίστηκε στο Λονδίνο το 2007 και αποφάσισε να παντρευτεί το 2010. Ωστόσο, το 2017 αποφάσισαν να χωρίσουν και διατηρούν πολύ καλές σχέσεις λόγω του παιδιού τους.

H 9χρονη Cleo ζήτησε από τη μητέρα της να της ξυρίσει το κεφάλι και οι φωτογραφίες της με το νέο της look έγιναν θέμα στον διεθνή Τύπο. Βέβαια, λίγες ώρες αργότερα για αδιευκρίνιστους λόγους η μητέρα της Zoë Buckman διέγραψε το ποστ της από το προφίλ της στο Instagram.

Δείτε τις φωτογραφίες της 9χρονης Cleo:

Δείτε την όμορφη Cleo με μακριά μαλλιά:

https://www.instagram.com/p/B2UEw_rF3eP/?utm_source=ig_embed
SHARE