Κλέλια Ανδριολάτου
Κλέλια Ανδριολάτου/ Φωτογραφία: NDP Photo Agency
18|02|2023 12:19
SHARE
SISTERS

Η αδερφή της Κλέλιας Ανδριολάτου έχει επίσης ένα πολύ όμορφο όνομα -Μοιάζουν πολύ


Η Κλέλια Ανδριολάτου ξεκίνησε την καριέρα πριν από μερικά χρόνια στη σειρά «Μπρούσκο», ωστόσο θα έλεγε κανείς ότι τώρα απολαμβάνει την πραγματική επιτυχία, καθώς ο ρόλος της στον «Maestro» του Χριστόφορου Παπακαλιάτη την καθιέρωσε σε ένα από τα πιο πολυσυζητημένα ονόματα της διεθνούς showbiz.

Η ίδια, μιλώντας στο περιοδικό Glow, ανέφερε σχετικά με το πώς πήρε τον ρόλο: «Η πρόταση για το "Maestro" ήρθε τη στιγμή που τελείωσα τη δραματική σχολή, κι αυτό το θεωρώ μεγάλη τύχη, γιατί ο Χριστόφορος δεν κάνει τόσο συχνά παραγωγές, είναι πολύ συγκεκριμένος. Κάνει μια δουλειά όταν είναι πραγματικά έτοιμος. Αυτός ο χρονικός συνδυασμός ήταν πολύ πετυχημένος, γιατί ήμουν διαθέσιμη ν’ ανταποκριθώ. Έγινε μ’ ένα τηλέφωνο από τον Χριστόφορο, ο οποίος μου πρότεινε αρχικά να πιούμε έναν καφέ. Μου εξήγησε ότι είναι για μία σειρά που γράφει και ότι θα ήθελε να με δει, διότι οι δάσκαλοί μου από το Ωδείο Αθηνών με πρότειναν. Έτσι, λοιπόν, βγήκαμε, μου μίλησε για το έργο, για το ποιος θα είναι ο ρόλος. Δε μου είπε φυσικά ότι τον έχω πάρει. Μια πρώτη κουβέντα κάναμε. Ύστερα δεν ξαναμιλήσαμε, και έπειτα από κάποιους μήνες δέχτηκα ένα άλλο τηλεφώνημα από μία εταιρία κάστινγκ. Έκανα 3-4 ακροάσεις και με πήραν».

Από τις πιο συχνές παρουσίες στο προφίλ της στο Instagram είναι η 33χρονη αδερφή της, η οποία έχει επίσης ένα πολύ όμορφο όνομα, τη λένε Ναστάζια. Η ίδια έχει ένα παιδί, ασχολείται με τον χώρο της ένδυσης, ενώ στο παρελθόν είχε δοκιμάσει τις ικανότητές της και στο τραγούδι.

Οι αδερφές Ανδριολάτου φαίνεται να έχουν πολύ καλή σχέση και έχουν αδυναμία η μια στην άλλη, κάτι που σίγουρα μπορεί να πει κανείς και από τις φωτογραφίες που βλέπει στα social media.

Δείτε παρακάτω την αδερφή της Κλέλιας Ανδριολάτου:

SHARE