Αλίκη Βουγιουκλάκη/
Αλίκη Βουγιουκλάκη/Φωτογραφία: Finos Film
27|06|2022 08:00
SHARE
FLASHBACK

Η Αλίκη Βουγιουκλάκη γυμνή στον Θεολόγο είναι η επιτομή του καλοκαιρινού ερωτισμού


Μέχρι και τη χρονιά που έφυγε από τη ζωή, είχαμε συνδυάσει το καλοκαίρι με την Αλίκη Βουγιουκλάκη στον Θεολόγο.

Η σπουδαία Ελληνίδα σταρ Αλίκη Βουγιουκλάκη ήταν μοναδική στο είδος της. Λαμπερή και ταλαντούχα σημάδεψε ανεξίτηλα το ελληνικό σινεμά με την ενέργεια και το μπρίο της.

Στον λογαριασμό της Έλενας Μακρή-Λυμπέρη στο Instagram είδαμε μια φωτογραφία της Αλίκης Βουγιουκλάκη στον Θεολόγο, όπου τη βλέπουμε γυμνή, μόνο με μια πετσέτα.

Στη λεζάντα διαβάζουμε: «Sexy καλοκαιρινή Αλίκη: Δεν περνούσε καλοκαίρι χωρίς η Αλίκη Βουγιουκλάκη να φωτογραφηθεί σε λίαν αποκαλυπτικές φωτογραφίες στο εξοχικό της στο Θεολόγο. Η ίδια, ως αλάνθαστη manager του εαυτού της, γνώριζε ακριβώς τι έπρεπε να δει ο φακός ώστε να προμοτάρει την αειθαλή νεότητά της και τον ερωτισμό της χωρίς ποτέ να ξεπερνά τα όρια του επιτρεπτού. Πίσω από το φακό, τη δεκαετία του '70, ήταν ο Κλεισθένης Δασκαλάκος, προσωπικός φωτογράφος της σταρ, με τον οποίο είχε τόση οικειότητα ώστε ανάμεσα στις λήψεις που προορίζονταν για τον Τύπο υπήρχαν και μερικές αποκλειστικά για τον ίδιο…

Κατόπιν τη σκυτάλη πήρε ο Μαρίνος Κουσουμίδης, ο οποίος θα φωτογράφιζε την Αλίκη μέχρι και τη δεκαετία του '90. Οι φωτογραφίες μετά από προσεκτική επιλογή έβρισκαν το δρόμο τους για τον Τύπο, επιβεβαιώνοντας θριαμβευτικά λίγο πριν ξεκινήσει η νέα σεζόν πως η Αλίκη εξακολουθούσε να ξεγελά το χρόνο παραμένοντας νέα και θελκτική με ένα σχεδόν μεταφυσικό τρόπο. Μυστικά του επαγγέλματος που μόνο μια σταρ του διαμετρήματός της κατείχε…».

Δείτε την Αλίκη Βουγιουκλάκη γυμνή στον Θεολόγο:

SHARE