Η Αλίκη Βουγιουκλάκη με μαύρο σακάκι
Η Αλίκη Βουγιουκλάκη/ Φωτογραφία: NDP Photo Agency
23|08|2020 09:10
SHARE
ΣΠΑΝΙΟ ΚΛΙΚ

Η Αλίκη Βουγιουκλάκη φωτογραφίζεται στην κρεβατοκάμαρά της στα πρώτα χρόνια του γάμου της με τον Παπαμιχαήλ


Μια ακόμα σπάνια φωτογραφία της Αλίκης Βουγιουκλάκη δημοσιεύτηκε στον επίσημο λογαριασμό της εμβληματικής πρωταγωνίστριας, τον οποίο διαχειρίζεται ο γιος της, Γιάννης.

Ο θρύλος της Αλίκης Βουγιουκλάκη συνεχίζει να ζει μέσα από τις ταινίες της και τους θαυμαστές της, που αναζητούν φωτογραφίες και πληροφορίες για την αγαπημένη τους ηθοποιό. Μέσα από τον επίσημο λογαριασμό της αξέχαστης πρωταγωνίστριας του ελληνικού κινηματογράφου στο Instagram, τον οποίο διαχειρίζεται ο γιος της, Γιάννης Παπαμιχαήλ, οι fans της αιώνιας ξανθιάς ταξιδεύουν πίσω στα χρόνια που μεσουρανούσε στη μεγάλη οθόνη και στο θέατρο, μετρώντας τη μια τεράστια επιτυχία μετά την άλλη.

Σε μια πρόσφατη ανάρτηση, ο Γιάννης Παπαμιχαήλ ανέβασε μια φωτογραφία της μητέρας του στο σπίτι της, στα πρώτα χρόνια του γάμου της με τον πατέρα του, Δημήτρη. Η θρυλική ηθοποιός κάθεται στο σαλονάκι της κρεβατοκάμαρας, περιτριγυρισμένη από κούκλες που της είχαν κάνει δώρο οι θαυμαστές της.

«Άλλη μια σπάνια φωτογραφία. Η Αλίκη το 1966 στα πρώτα χρόνια του έγγαμου βίου της με τον Δημήτρη Παπαμιχαήλ, στο μικρό σαλόνι που συνόδευε την κρεβατοκάμαρα της γεμάτο από κούκλες, δείγμα και της μεγάλης αγάπης του κοινού στο πρόσωπό της» διαβάζουμε στη λεζάντα της φωτογραφίας!

Άνετη και χαμογελαστή ποζάρει στον φακό με το χαρακτηριστικό, θηλυκό ύφος της, με το οποίο τη θυμούνται όσοι έχουν απολαύσει τις ταινίες της!

Δείτε παρακάτω την υπέροχη φωτογραφία της Αλίκης Βουγιουκλάκη:

SHARE