Αννα Βίσση
Αννα Βίσση/Φωτογραφία: NDP photo agency
INSTAGRAM

Flashback στα 80s: Η Αννα Βίσση με mullet κούρεμα, όταν ήταν παντρεμένη με τον Νίκο Καρβέλα


Η Άννα Βίσση και ο Νίκος Καρβέλας ήταν ένα από τα πιο διάσημα και αγαπημένα ζευγάρια για πολλά χρόνια. 

Ο γάμος τους είχε πραγματοποιηθεί στις 14 Μαΐου του 1983 με κουμπάρο τον τότε Πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας, Σπύρο Κυπριανού. «Όταν παντρευτήκαμε το 1983 ήμουν έγκυος, ενώ παράλληλα ξεδίπλωνα μια καριέρα. Από το '84 και μετά ξεκίνησαν οι πρώτες μου επιτυχίες από τον Νίκο. Ήμασταν μαζί σε όλα, στη ζωή, στο τραγούδι, στην επιτυχία. Ο Νίκος ήταν ο πιο διαφορετικός γκόμενος που είχα στη ζωή μου» αποκάλυψε η Αννα Βίσση στην τηλεοπτική συνέντευξη που είχε δώσει η τραγουδίστρια το 2021 στην εκπομπή της Αννίτας Πάνια.

Φωτογραφίες του ζευγαριού από το 1985 είδαμε στον λογαριασμό του συλλέκτη Δημήτρη Αιθωμιανάκη στο Instagram, που μοιράζεται συχνά ντοκουμέντα από το προσωπικό του αρχείο.

Τις φωτογραφίες της Αννας Βίσση με το γνωστό κούρεμα της εποχής των 80s, το mullet, τις σκάναρε ο Δημήτρης Αιθωμιανάκης από το περιοδικό «Εικόνες».

Flashback στα 80s: Η Αννα Βίσση με mullet κούρεμα, όταν ήταν παντρεμένη με τον Νίκο Καρβέλα

Η Άννα Βίσση και ο Νίκος Καρβέλας υπήρξαν ένα από τα πλέον αγαπητά ζευγάρια, τόσο σε προσωπικό, όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο. Μαζί έφτιαξαν δεκάδες τραγούδια, ύμνους, που έχουν σημαδέψει την καριέρα τους αλλά και μια ολόκληρη γενιά.

Φωτογραφίες από την εποχή που ήταν παντρεμένοι, τον Οκτώβριο του 1985, είδαμε στον λογαριασμό του Δημήτρη Αιθωμιανάκη στο Instagram. Η κόρη τους, Σοφία Καρβέλα, ήταν τότε μόλις δύο ετών.

Δείτε τις φωτογραφίες:

SHARE