Άννα Κορακάκη
Άννα Κορακάκη/Φωτογραφία: Ιnstagram
INSTAGRAM

Η Άννα Κορακάκη ποζάρει με τον σύντροφό της με φόντο ένα παραμυθένιο φθινοπωρινό τοπίο


Η Αννα Κορακάκη και ο σύντροφός της, Γιάννης Χαλκιαδάκης, ζουν την απόλυτη προσωπική ευτυχία.

Η Ολυμπιονίκης της σκοποβολής δέχθηκε πρόταση γάμου από τον αγαπημένο της την φετινή Πρωτοχρονιά. «Νιώθω υπέροχα και ανυπομονώ όχι µόνο για τον γάμο σαν τελετή, αλλά κυρίως για κάθε σχέδιο και βήμα σε κάθε στάδιο της ζωής που θα κάνω από κοινού με τον άνθρωπό µου, και εύχομαι να είμαστε υγιείς κι ευλογημένοι να ζήσουμε μια μακρά κι ευτυχισμένη ζωή μαζί», είχε δηλώσει τότε η Άννα Κορακάκη στην εφημερίδα «Secret».

Η Άννα Κορακάκη δημοσίευσε μια κοινή τους φωτογραφία στο προφίλ της στο Instagram ποζάροντας αγαπημένοι με φόντο ένα υπέροχο φθινοπωρινό τοπίο. Η Ολυμπιονίκης δείχνει πολύ ερωτευμένη και στη φωτογραφία δέχτηκε ένα τρυφερό φιλί από τον αρραβωνιαστικό της.

«Τον λένε Γιάννη. Δεν είναι αθλητής. Είναι άριστο παιδί. Υπάρχει και ο γάμος στο μυαλό μου, απλά δεν έχουμε σχεδιάσει τίποτα ακόμα. Βλέπουμε το πλάνο των αγώνων» έχει δηλώσει η ίδια στο παρελθόν.

Η Άννα Κορακάκη ποζάρει με τον σύντροφό της με φόντο ένα παραμυθένιο φθινοπωρινό τοπίο

Η χρυσή ολυμπιονίκης και παγκόσμια πρωταθλήτρια στη σκοποβολή, Άννα Κορακάκη, διανύει μια από τις πιο ευτυχισμένες περιόδους της ζωής της, αφού με σκληρή δουλειά έχει καταφέρει να επιτύχει τεράστιες αθλητικές διακρίσεις, ενώ ζει την απόλυτη ευτυχία στην προσωπική της ζωή στο πλευρό του αγαπημένου της, Γιάννη.

SHARE