Άννα Παναγιωταρέα
Άννα Παναγιωταρέα/ Φωτογραφία: NDP Photo Agency
03|06|2023 11:33
SHARE
ΑΝΝΑ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΡΕΑ

Η Άννα Παναγιωταρέα με τον εγγονό της στο Ηρώδειο


Η Άννα Παναγιωταρέα βρέθηκε στο Ηρώδειο μαζί με τον εγγονό της και οι δυο τους παρακολούθησαν την όπερα του Τζάκομο Πουτσίνι «Μαντάμα Μπαττερφλάι».

Το βράδυ της Πέμπτης, η Άννα Παναγιωταρέα βρέθηκε στο Ωδείου Ηρώδου του Αττικού, για να παρακολουθήσει την όπερα του Τζάκομο Πουτσίνι, «Μαντάμα Μπατερφλάι». Η γνωστή δημοσιογράφος συνοδευόταν από τον εγγονό της και οι δυο τους παρακολούθησαν την όπερα του Τζάκομο Πουτσίνι από την Εθνική Λυρική Σκηνή.

Η Άννα Παναγιωταρέα και ο εγγονός της μάλιστα φωτογραφήθηκαν λίγο πριν ξεκινήσει η παράσταση. Η δημοσιογράφος προτίμησε για την περίσταση ένα ιδιαίτερο φλοράλ πουκάμισο, ενώ ο εγγονός της εμφανίστηκε με ένα λευκό πουκάμισο και σκούρο παντελόνι.

Οι δυο τους απόλαυσαν την όπερα του Τζάκομο Πουτσίνι «Μαντάμα Μπαττερφλάι» στο Ωδείο Ηρώδου του Αττικού. Η Άννα Παναγιωταρέα ήταν χαμογελαστή και με θετική διάθεση και φωτογραφήθηκε με τον εγγονό της λίγο πριν ξεκινήσει η παράσταση.

Δείτε την Άννα Παναγιωταρέα με τον εγγονό της:

Άννα Παναγιωταρέα με τον εγγονό της
NDP Photo Agency

«Μαντάμα Μπαττερφλάι» στο Ωδείο Ηρώδου του Αττικού

Σχετικά με την παράσταση που παρακολούθησαν η Άννα Παναγιωταρέα και ο εγγονός της, αξίζει να αναφέρουμε ότι τη σκηνοθεσία υπογράφει ο κορυφαίος Γάλλος σκηνοθέτης της όπερας και του θεάτρου Ολιβιέ Πυ, στην πρώτη του αναμέτρηση με το αριστούργημα του Πουτσίνι, ενώ τη διευθύνει ο Βασίλης Χριστόπουλος.

Η Μαντάμα Μπαττερφλάι είναι μια από τις δημοφιλέστερες όπερες του ρεπερτορίου. Η «γιαπωνέζικη τραγωδία» του Τζάκομο Πουτσίνι είναι διάσημη για τις υπέροχες άριές της, την πρόδηλα μελωδική μουσική και τη δραματική θεατρικότητά της. Η υπόθεση της όπερας αφορά τον μοιραίο έρωτα της δεκαπεντάχρονης γκέισας Τσο-Τσο-Σαν για τον Πίνκερτον, υποπλοίαρχο του Ναυτικού των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής.

SHARE