Ο Ντέιβιντ Μπέκαμ και η κόρη του
Φωτογραφία: instagram/@davidbeckham
27|01|2022 10:58
SHARE
DADDY COOL

Ντέβιντ Μπέκαμ: Η αντίδρασή του όταν έμαθε ότι η κόρη του έχει το πρώτο της crush


Η αλήθεια είναι πως οι μπαμπάδες έχουν μια ιδιαίτερη σχέση με τις κόρες τους.

Ειδικά όταν πρόκειται για έναν μπαμπά, όπως ο Ντέιβιντ Μπέκαμ, που μετά από τρεις γιους απέκτησε μια κόρη, που τόσο πολύ ήθελε.

Η Harper Seven είναι το τέταρτο παιδί του ζευγαριού, Βικτόρια και του Ντέιβιντ Μπέκαμ, με τους Μπρούκλιν, Ρόμεο και Κρουζ να είναι τα μεγαλύτερα αδέρφια της, με τα οποία έχει αρκετά μεγάλη διαφορά ηλικίας.

Η μικρότερη, λοιπόν, και αγαπημένη της οικογένειας, και προφανώς η αδυναμία του μπαμπά Ντέιβιντ, ανακοίνωσε πως της αρέσει ένα αγόρι, μάλλον για πρώτη φορά, και η αντίδραση του πατέρα της είναι απλώς επική.

Σε μια ασπρόμαυρη φωτογραφία του στο προσωπικό του instagram account μας δείχνει την έκφραση που πήρε, όταν η Harper Seven του ανακοίνωσε, όπως γράφει το «crush» της. Σοβαρός και μάλλον απειλητικός, δεν μπορεί να φανταστεί το κοριτσάκι του να μεγαλώνει.

«Τα τριαντάφυλλα είναι κόκκινα. Η Harper Seven ανακοινώνει πως είναι ερωτευμένη και αυτό είναι το πρόσωπο του μπαμπά. Αλλά “όλα είναι εντάξει,” μου λέει, μπαμπά, “εσύ είσαι ο μοναδικός μου Βαλεντίνος”,» γράφει στην σχετική λεζάντα, με την ομολογουμένως ξεκαρδιστική πόζα του.

Οι ακόλουθοι του φυσικά έσπευσαν να του απαντήσουν, με πολλούς να σχολιάζουν χιουμοριστικά κάτω από την ανάρτηση του, και άλλους πάλι να συμπάσχουν, έχοντας οι ίδιοι δει τις κόρες τους να μεγαλώνουν και επιλέγουν τον καινούργιο τους «Βαλεντίνο».

Ντέιβιντ κουράγιο!

SHARE