Φωτογραφία: Instagram/ @antigonekouloukakos
Φωτογραφία: Instagram/ @antigonekouloukakos
21|05|2022 14:53
SHARE
ΑΝΤΙΓΟΝΗ ΚΟΥΛΟΥΚΑΚΟΥ

Η Αντιγόνη Κουλουκάκου φόρεσε το πουά φόρεμά της και καλωσόρισε το καλοκαίρι


Η Αντιγόνη Κουλουκάκου είναι μια κομψή γυναίκα με υπέροχη ενέργεια.

Η πρωταγωνίστρια της καθημερινής σειράς του Mega «Γη Της Ελιάς» Αντιγόνη Κουλουκάκου πρόσφατα εντυπωσίασε τους διαδικτυακούς της φίλους με ένα throwback από τις Κάννες, αυτή τη φορά όμως έρχονται οι φωτογραφίες της από τη Μάνη να φέρουν το καλοκαίρι στα social media.

Το μοντέλο και ηθοποιός ξέρει πολύ καλά τί θα πει κομψότητα και φινέτσα και, αυτό το αποδεικνύουν περίτρανα οι καθημερινές ντελικάτες εμφανίσεις της.

Η Αντιγόνη Κουλουκάκου είναι ιδιαίτερα ενεργή στα social media και συχνά δημοσιεύει φωτογραφίες από την καθημερινότητά της αλλά και από τα γυρίσματα της σειράς.

Τώρα, δημοσίευσε μια σειρά φωτογραφιών στις οποίες φορά ένα πουά μαύρο φόρεμα που δένει στην πλάτη και έχει άνοιγμα στα πλαϊνά. Το κομψό φόρεμά της μας μεταφέρει σε μια άλλη δεκαετία και συγκεκριμένα στο ‘60 όταν αυτά τα φορέματα και ιδίως το πουά ήταν στη μόδα.

Με αυτόν τον τρόπο η Αντιγόνη Κουλουκάκου, με τις φωτογραφίες από τα γυρίσματα στη Μάνη, ανάμεσα σε κατακόκκινα τριαντάφυλλα αποφάσισε να καλωσορίσει επίσημα το καλοκαίρι φέρνοντας στο Instragram έναν φρέσκο αέρα αισιοδοξίας.

Δείτε τις φωτογραφίες της Αντιγόνης Κουλουκάκου παρακάτω:

SHARE