Αντιγόνη Κουλουκάκου
Αντιγόνη Κουλουκάκου/Φωτογραφία: Instagram
LOVE COUPLE

Η Aντιγόνη Κουλουκάκου με τον σύντροφό της στο ασανσέρ -Η φωτό του ζευγαριού λίγο πριν τον ερχομό του παιδιού τους


Η Αντιγόνη Κουλουκάκου περιμένει το πρώτο της παιδί και είναι άκρως χαρούμενη για αυτό.

Η Αντιγόνη Κουλουκάκου έχει μιλήσει για την εγκυμοσύνη της σημειώνοντας σε συνέντευξή της στο περιοδικό Beauté: «Είμαι πολύ χαρούμενη, διανύω μια πολύ ευτυχισμένη και δημιουργική περίοδο. Ανακαλύπτω πράγματα που δεν φανταζόμουν πως θα μου συνέβαιναν ή θα ένιωθα στα 40+: αντοχές, δυνάμεις, αυτοπεποίθηση, μια κρυμμένη εσωτερική δύναμη».

Η γνωστή ηθοποιός δημοσίευσε στο Instagram μία φωτογραφία με τον αγαπημένο της, Νίκο Ράικο, σημειώνοντας στη λεζάντα: «Το πιο χρήσιμο πράγμα κατά τη διάρκεια μιας εγκυμοσύνης είναι ο ύπνος. Σε άλλα νέα, επιτρέψτε μου να σας συστήσω τον σύζυγο και εραστή μου».

Η Aντιγόνη Κουλουκάκου με τον σύζυγό της στο ασανσέρ

Η Αντιγόνη Κουλουκάκου, ή αλλιώς η Ιουλία από τη σειρά «Γης της Ελιάς» απολαμβάνει την εγκυμοσύνη της και δημοσιεύει συχνά στιγμιότυπα από την καθημερινότητά της στο Instagram προφίλ της.

Πιο χαρούμενη από ποτέ, η Αντιγόνη Κουλουκάκου περιμένει να κρατήσει στα χέρια της το πρώτο της παιδί, καρπό του έρωτά της με τον αγαπημένο της και ψυχολόγο στο επάγγελμα, Νίκο Ράικο.

Το ζευγάρι είναι μαζί 4,5 χρόνια και ο σύντροφός της, Νίκος Ράικος έχει ακόμα δύο παιδιά τα οποία η Αντιγόνη Κουλουκάκου αισθάνεται, επίσης, παιδιά της.

SHARE