Η Άντζελα Γκερέκου
Φωτογραφία: instagram/@angela_gerekou
15|01|2023 12:34
SHARE
ΑΝΤΖΕΛΑ ΓΚΕΡΕΚΟΥ

Η Άντζελα Γκερέκου δημοσίευσε μία σειρά από τρυφερές φωτογραφίες με τον Τόλη Βοσκόπουλο -Η συγκινητική ανάρτηση


Δεν είναι λίγες οι φορές που έχουμε δει στο προσωπικό προφίλ της Άντζελας Γκερέκου στο Instagram φωτογραφίες με τον αγαπημένο της Τόλη Βοσκόπουλο.

Σε ηλικία 81 ετών ο Τόλη Βοσκόπουλος έφυγε από τη ζωή τον περασμένο Ιούλιο, αφήνοντας πίσω του ανθρώπους που τον αγάπησαν πολύ, με πρώτη απ' όλους την αγαπημένη του σύζυγο.

Η Άντζελα Γκερέκου δεν έχει διστάσει ποτέ να εκφράσει δημοσίως πόσο νοσταλγεί τον εκλιπών σύζυγό της. Η ίδια συνηθίζει να δημοσιεύει στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram κοινές φωτογραφίες τους που δεν έχουμε ξαναδεί, μνημονέυοντας με τον δικό της τρόπο τον αγαπημένο της και συγκινώντας πάντοτε τους διαδικτυακούς της φίλους.

Πρόσφατα, η ίδια ανάρτησε μια σειρά από τρυφερές φωτογραφίες του ζευγαριού επιβεβαιώνοντας για μία ακόμη φορά πως δεν ξεχνά ούτε λεπτό τις όμορφες στιγμές που πέρασαν μαζί.

Εκείνος ήταν ένας από τους σπουδαιότερους τραγουδιστές στην ιστορία της ελληνικής μουσικής και σημάδεψε με τις παθιασμένες ερμηνείες του τις καρδιές του ελληνικού κοινού. Εκείνη, μία πρώην ηθοποιός που διακρίθηκε για το class και την κομψότητά της αλλά και μία ικανή πολιτικός με ενεργή παρουσία στα κοινά της χώρας.

Οι δυο τους γνωρίστηκαν το 1995, στο On the rocks στη Βάρκιζα και έκτοτε ξεκίνησε ένας μεγάλος έρωτας που κράτησε ως το τέλος της ζωής του μεγάλου τραγουδιστή.

SHARE