γενέθλια Άντζελα Γκερέκου
Φωτογραφία: Instagram/ @angelagerekou
27|03|2022 08:48
SHARE
HAPPY BIRTHDAY

Η Άντζελα Γκερέκου γιόρτασε τα γενέθλιά της με τη μητέρα και την κόρη της


Τα γενέθλιά της είχε η Άντζελα Γκερέκου και τα γιόρτασε με κοντινούς της ανθρώπους.

Η Άντζελα Γκερέκου έκανε μια ανάρτηση στο Instagram με αφορμή τα γενέθλιά της. Σε φωτογραφίες που δημοσίευσε τη βλέπουμε μόνη, να ποζάρει χαμογελαστή με την τούρτα της.

Σε άλλο κλικ, η Άντζελα Γκερέκου βρίσκεται περιτρυγυρισμένη από ανθρώπους του κοντινού περιβάλλοντός της -μεταξύ των οποίων τη μητέρα της, αλλά και την κόρη της, Μαρία Βοσκοπούλου.

Στη λεζάντα της ανάρτησης, η ίδια -την οποία αυτήν την περίοδο απολαμβάνουμε στη «Γη της Ελιάς»- ευχαρίστησε όσους της ευχήθηκαν για τα γενέθλιά της, ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί έμμεσα και στον αξέχαστο Τόλη Βοσκόπουλο.

Συγκεκριμένα διαβάζουμε «Άλλη μια γενέθλια μέρα με αγαπημένους ανθρώπους! Με τις ευχές και την αγαπη σας γεμίσατε και ομορφύνατε την μέρα μου! Σας ευχαριστώ πολύ όλους! Με την αγάπη προχωράμε…Κ εσυ εισαι παντα εδω…».

Η ανάρτηση της Άντζελας Γκερέκου συγκέντρωσε πολλά likes και σχόλια από τους χιλιάδες followers της, που της άφησαν τη δική τους ευχή.

Το προφίλ της στο Instagram είναι ιδιαίτερα ενεργό και συχνά δημοσιεύει στιγμές από την καθημερινότητά της ή από τα γυρίσματα.

SHARE