Η Άντζελα Γκερέκου
Φωτογραφία: instagram/@angela_gerekou
06|02|2022 13:10
SHARE
SPRING MOOD

Η Άντζελα Γκερέκου ποζάρει με ανοιξιάτικη διάθεση στο back stage γυρισμάτων


Η Άντζελα Γκερέκου έχει έναν από τους πιο ενδιαφέροντες λογαριασμούς στα social media.

Και πιο συγκεκριμένα στο instagram, όπου το τελευταίο διάστημα είναι ιδιαίτερα ενεργοί, καθώς μοιράζεται πολλές προσωπικές και επαγγελματικές της στιγμές με τους διαδικτυακούς της φίλους.

Φέτος, μάλιστα, έκανε και την επάνοδο της στην τηλεόραση, συμμετέχοντας στην επιτυχημένη καθημερινή σειρά του Mega, «Γη της Ελιάς», με γυρίσματα σε Αθήνα και Μάνη. Φαίνεται πως είχε λείψει πολύ από το κοινό, που αγκάλιασε αμέσως το νέο της εγχείρημα και αποθέωσε την ερμηνεία της.

Μετά, λοιπόν, και τον παγετό της προηγούμενης εβδομάδας που η Άντζελα Γκερέκου ανέβασε μια σειρά από φωτογραφίες μαζί με την κόρη της Μαρία Βοσκοπούλου, παίζοντας στο χιόνι και απολαμβάνοντας το χειμερινό τοπίο, το σκηνικό έχει αλλάξει.

Έτσι και η αγαπημένη ηθοποιός ανέβασε μια ανοιξιάτικη, ηλιόλουστη φωτογραφία, ποζάροντας μέσα σε μια ολάνθιστη βουκαμβίλια, τεράστια και με εκπληκτικό χρώμα, το χαρακτηριστικό αυτό φούξια.

Η Άντζελα Γκερέκου ευδιάθετη και χαμογελαστή, μπήκε κυριολεκτικά μέσα στο φυτό, με ένα total black σύνολο, με κολάν και μπότες ιππασίας, πράγμα που αποδεικνύει πως μάλλον πρόκειται για back stage από τα γυρίσματα της σειράς, αφού αυτό είναι το χαρακτηριστικό στιλ της ηρωίδας της.

Η Άντζελα Γκερέκου παραμένει μια πανέμορφη και άκρως εντυπωσιακή γυναίκα, που είναι αδύνατο να μην προσέξει κανείς τόσο για το στιλ και τον αέρα της, όσο και για την προσωπικότητα της.

SHARE