Τούνμπεργκ - Τραμπ
Φωτογραφία: AP Images
06|11|2020 10:34
SHARE
ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ

Η πληρωμένη απάντηση της Γκρέτα Τούνμπεργκ στον Τραμπ -Έκανε repost το χλευαστικό τουίτ του προέδρου για τον θυμό


Λένε ότι η εκδίκηση είναι ένα πιάτο που σερβίρεται κρύο. Η Γκρέτα Τούνμπεργκ, η έφηβη περιβαλλοντική ακτιβίστρια που χλευάστηκε από τον Ντόναλντ Τραμπ σε ένα tweet όταν βραβεύτηκε ως πρόσωπο του περιοδικού Time, περίμενε ακριβώς 11 μήνες πριν πατήσει το κουμπί του repost.

Στο προσβλητικό tweet που έστειλε τον Δεκέμβριο του 2019, ο Τραμπ έλεγε στην 17χρονη Τούνμπεργκ να δουλέψει πάνω στο «πρόβλημα της διαχείρισης θυμού» και να «πάει να δει μια παλιά ταινία με έναν φίλο».

«Chill Greta, Chill». Να ηρεμήσει η Γκρέτα ζητούσε με το tweet του ο (ελπίζουμε πρώην) πρόεδρος, ο οποίος αναφέρθηκε στην βράβευσή της από το Time ως «τόσο γελοία».

Την Πέμπτη το απόγευμα, με τον Τραμπ να μαίνεται στο Twitter γράφοντας -με κεφαλαία- αβάσιμους ισχυρισμούς για απάτη στις ψήφους, η Τούνμπεργκ στόχευσε και εξαπέλυσε τα λόγια του κατευθείαν πάνω του.

«Τόσο γελοίο», έγραψε η Τούνμπεργκ σε απάντηση στο tweet του Τραμπ «ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΜΕΤΡΗΣΗ».

«Ο Ντόναλντ πρέπει να δουλέψει πάνω στο πρόβλημα θυμού του, και μετά να πάει σε μια καλή παλιομοδίτικη ταινία με έναν φίλο! Chill Donald, Chill!» έγραφε το tweet της 17χρονης ακτιβίστριας.

Μέσα σε 12 ώρες από τη δημοσίευσή του, το tweet έχει συγκεντρώσει περισσότερα από 1.300.000 Like και προχωράει.

SHARE