Τα δίδυμα Τσέστερ και Ότις
Τα δίδυμα Τσέστερ και Ότις/Φωτογραφία: Instagram/miracletwins_plus3
06|10|2021 15:32
SHARE
LOVE

Η απίστευτη ιστορία μωρού που γεννήθηκε 458 γραμμ. -Η αγκαλιά του δίδυμου αδελφού το βοηθά να επιβιώσει


Λένε πως ο δεσμός των διδύμων είναι πολύ ισχυρός. Κι αυτό αποδεικνύεται στην πράξη από πανομοιότυπα δίδυμα, με τις αγκαλιές του ενός να βοηθούν τον μόλις 500 γραμμαρίων αδερφό του να επιβιώσει και να δώσει τη μάχη για τη ζωή.

Ο Τσέστερ Γκρέιβς γεννήθηκε πρόωρα στις 28 εβδομάδες στις 15 Ιουλίου φέτος, ζυγίζοντας μόλις 450 γραμμάρια, ενώ ο αδερφός του Ότις ζύγιζε 1,5 κιλό. Μετά από έξι εβδομάδες, ο Ότι πήρε εξιτήριο και ζυγίζει τώρα 2,7 κιλά, αλλά ο μικροσκοπικός Τσέστερ παλεύει για την ζωή του από τη γέννησή του και ζυγίζει πλέον 1,5 κιλό.

Η συγκινητική αγκαλιά των διδύμων

Οι γονείς του, η 32χρονη Κέλι Γκρέιβς και ο 35χρονος σύζυγός της Μπίλι από το Έσεξ λένε ότι δεν έχουν καμία αμφιβολία πως ο θαυμαστός αγώνας του Τσέστερ για επιβίωση οφείλεται στον δεσμό που μοιράζεται με τον δίδυμο αδερφό του, Ότις. «Δεν έχω καμία αμφιβολία πως η αγκαλιά με τον δίδυμο αδερφό του, τον βοήθησε να συνεχίσει να παλεύει» είπε η Κέλι. «Τα δίδυμα συναντήθηκαν για πρώτη φορά μετά τη γέννησή τους στις 22 Σεπτεμβρίου, κάτι που ήταν απίστευτα συναισθηματικό. Ήταν όλα όσα περίμενα και παρόλο που ο Ότις κοιμόταν, ο Τσέστερ είχε τέτοια εμμονή με τον αδερφό του που δεν μπορούσε να πάρει τα μάτια του από πάνω του».

Διαβάστε την ιστορία τους στο Iefimerida.gr

SHARE