Η πρώτη φωτογραφία της Άσλει Γκράχαμ με τα δίδυμα
Φωτογραφία: instagram/@ashleygraham
ΑΣΛΕΙ ΓΚΡΑΧΑΜ

Η Άσλεϊ Γκράχαμ γυμνή στο κρεβάτι -«Φτιαγμένη κατ’ εικόνα του Θεού»


Η Άσλεϊ Γκράχαμ δημοσίευσε ένα βίντεο στο Instagram όπου είναι γυμνή στο κρεβάτι της.

Το γνωστό plus size μοντέλο είναι ξαπλωμένο γυμνό στο κρεβάτι, σκεπασμένο μόνο με ένα μαξιλάρι.

«Φτιαγμένη κατ’ εικόνα του Θεού» σημείωσε η Άσλεϊ Γκράχαμ στη λεζάντα της ανάρτησής της και δέχτηκε τα αποθεωτικά σχόλια των χιλιάδων θαυμαστών της για το χυμώδες σώμα της.

Στη συνέχεια, η 34χρονη μοιράστηκε ακόμα μια εικόνα από μια γυμνή γυναίκα σε έναν πίνακα ζωγραφικής και έγραψε: «Δες τον εαυτό σου με τα μάτια του Θεού», αλλά και μία φωτογραφία στην οποία βλέπουμε την κοιλιά της Άσλεϊ.

Η ίδια υπήρξε ανέκαθεν η απόλυτη ενσάρκωση του body positivity, αγκαλιάζοντας τις καμπύλες της και δείχνοντας σε όλους πως πρέπει να αγαπάμε το σώμα μας.

Η Άσλεϊ Γκράχαμ γυμνή στο κρεβάτι -«Φτιαγμένη κατ’ εικόνα του Θεού»

Από τότε που η Άσλεϊ Γκράχαμ εμφανίστηκε στο προσκήνιο, ο κόσμος της μόδας άλλαξε για πάντα. Γιατί ναι μεν η τάση των plus size μοντέλων είχε ήδη αρχίσει να γνωστή, αλλά η Άσλεϊ Γκράχαμ υπήρξε το πρώτο plus size super model.

Χαρούμενη μαμά τριών παιδιών, διάσημο μοντέλο και μια από τις γυναίκες με τη δυνατότερη φωνή σε ζητήματα που αφορούν το body positivity, η Ασλει Γκράχαμ προωθεί ένα υγιές πρότυπο που θέλει κάθε άνθρωπο να αγαπά το σώμα του και να το φροντίζει.

SHARE