η Αθηνά Οικονομάκου με γαλάζιο πουκάμισο
Φωτογραφία: Instagram/@athinao1konomakou
17|12|2023 15:47
SHARE
BROTHER AND SISTER

Η Αθηνά Οικονομάκου με τον γοητευτικό αδερφό της, Νικήτα -Μπροστά στο χριστουγεννιάτικο δέντρο


Η Αθηνά Οικονομάκου δημοσίευσε φωτογραφίες με τον αδερφό της μπροστά από το Χριστουγεννιάτικο δέντρο και το Instagram ενθουσιάστηκε.

Η επιχειρηματίας και ηθοποιός μένει στην Κηφισιά με τον σύζυγό της Φίλιππο Μιχόπουλο και τα δύο παιδιά τους, Μάξιμο και Σιέννα και συχνά δημοσιεύει στιγμιότυπα από την καθημερινότητά της στα social media.

Μάλιστα, πρόσφατα ανάρτησε φωτογραφίες από το στολισμένο σαλόνι της, με ένα εντυπωσιακό χριστουγεννιάτικο δέντρο να πρωταγωνιστεί στον χώρο.

Τώρα, η Αθηνά Οικονομάκου ανάρτησε φωτογραφίες με τον αδερφό της Νικήτα και οι followers της άφησαν ενθουσιώδη σχόλια.

Ο Νικήτας Οικονομάκος είναι 7 χρόνια μεγαλύτερος από την Αθηνά Οικονομάκου, έχει πράσινα μάτια και διατηρεί μια πολύ αγαπημένη σχέση με την αδελφή του.

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που τον βλέπουμε, αφού η Αθηνά Οικονομάκου είχε αναρτήσει φωτογραφίες του στο παρελθόν, με τους ακόλουθούς της να τον χαρακτηρίζουν «κούκλο». Μάλιστα, στην πρόσφατη δημοσίευση ένα σχόλιο ζητούσε να γίνει «giveaway»!

Πάντως, σε σχετικό poll που έκανε σε Instagram Story η Αθηνά Οικονομάκου, οι απαντήσεις στο αν μοιάζουν με τον αδερφό της κυμαίνονταν από «λίγο» έως «πολύ».

Δείτε την Αθηνά Οικονομάκου με τον αδερφό της, Νικήτα

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

SHARE