Φωτογραφία: NDP Photo Agency
Φωτογραφία: NDP Photo Agency
08|03|2024 10:08
SHARE
ΒΑΝΑ ΜΠΑΡΜΠΑ

Η στιλάτη εμφάνιση της Βάνας Μπάρμπα με μακρύ παλτό, στο κέντρο της Αθήνας


Η Βάνα Μπάρμπα φωτογραφήθηκε με ένα πολύ στιλάτο look και δίνει έμπνευση στις θαυμάστριές της.

Η Βάνα Μπάρμπα φωτογραφήθηκε σε έξοδό της με ένα στιλάτο look, το οποίο είναι ιδανικό για τη μεταβατική εποχή, για τις αρχές της άνοιξης που έχει δροσιά αλλά με ωραίο ήλιο.

Συγκεκριμένα, η γνωστή ηθοποιός έκανε ένα άνετο casual look σε γκρι αποχρώσεις με ένα παλτό σε μπλε χρώμα.

Σχετικά με την εξωτερική της εμφάνιση, η Βάνα Μπάρμπα έχει πει σε συνέντευξή της στο Bovary.gr: «Εγώ ήμουν καταραμένη. Η ομορφιά σ΄ αυτή τη χώρα, που γέννησε την ομορφιά, είναι κατάρα. Με στιγμάτισε, μου έκανε ζημιά, με αδίκησε. Δεν με δέχτηκε ποτέ κανείς σε καλή παράσταση. Εκρυβα την ομορφιά μου, έβαζα μαύρα, μπας και με δουν σαν ηθοποιό. Κι όταν είχα μία σοβαρή πρόταση από τον Μιχάλη Κακογιάννη για αρχαίο δράμα (να κάνω την Ελένη), φοβήθηκα πως θα μου ρίξουν ντομάτες. Οι χορτάτες γυναίκες δεν μεγαλώνουν δύσκολα. Οταν έχεις ζήσεις απίστευτους έρωτες, δόξες, όταν έχεις θαυμαστεί, μπορείς να αντέξεις και να διαχειριστείς τις αλλαγές σου. Μπορείς να αντέξεις το βλέμμα του άλλου που λέει “πως ήταν και πως έγινε...”. Αν δεν τα έχεις βρει με τον εαυτό σου, δεν μπορείς. Φυσικά και δέχομαι τέτοια βλέμματα. Στα τριάντα περνούσα και έτρεμε η γη».

Δείτε την εμφάνιση της Βάνας Μπάρμπα

Ο φωτογραφικός φακός την εντόπισε στο κέντρο της Αθήνας να περπατά με τον τετράποδο φίλο της και το look της δεν πέρασε απαρατήρητο.

Φόρεσε ένα γκρι σύνολο, με δίσωλο αρβυλάκι και ένα μακρύ μάλλινο πανοφώρι. Ιδιαίτερα στιλάτη, είπε «ναι» στο αγαπημένο παλτό των Γαλλίδων και έδειχνε ιδιαίτερα κομψή.

Ένα παλτό είναι πολυτελές και εντυπωσιακό στην απλότητά του. Διαχρονικό και κλασικό, κάνει το ντύσιμο να δείχνει πιο επιβλητικό και προσεγμένο ενώ παράλληλα το αναβαθμίζει.

Μπορείτε να υιοθετήσετε το look της Βάνας Μπάρμπα, προσθέτοντας ένα κομψό maxi παλτό πάνω από το κοστούμι σας το πρωί στο γραφείο ή ακόμα και το τζιν με το πουκάμισό σας, ωστόσο είναι και η ιδανική επιλογή για το βράδυ, πάνω από ένα ντελικάτο φόρεμα.

Φωτογραφία: NDP Photo Agency
Φωτογραφία: NDP Photo Agency
SHARE