Βάσια Παναγοπούλου
Βάσια Παναγοπούλου/Φωτογραφία: ΝDP photo agency
NEO LOOK

Η Βάσια Παναγοπούλου κουρεύτηκε και μάς έδειξε το αποτέλεσμα στο Instagram


Η Βάσια Παναγοπούλου αποφάσισε να επισκεφτεί το κομμωτήριο για να κάνει μια ανανέωση στην εμφάνισή της.

Η γνωστή ηθοποιός δημοσίευσε μια selfie φωτογραφία της με το νέο της hairlook και σημείωσε χαρακτηριστικά στο προφίλ της στο Instagram πώς έκανε ένα φθινοπωρινό κούρεμα.

Στη φωτογραφία βλέπουμε την Βάσια Παναγοπούλου να φοράει μαύρα γυαλιά ηλίου και να έχει υιοθετήσει ένα καρέ κούρεμα με κοντές αφέλειες.

Ενα hairstyle που αγαπάει τόσο πολύ και το προτιμάει εδώ και πολλά χρόνια. Θυμίζουμε ότι το καρέ είναι ένα εμβληματικό κούρεμα, αλλά και ένα χτένισμα που δεν φεύγει ποτέ από τη μόδα. Διαχρονικό, είναι πάντα επίκαιρο και ταιριάζει σε πολλές γυναίκες.

Ένα αρκετά δημοφιλές κούρεμα που προτιμούν γυναίκες κάθε ηλικίας. Κοντό, μακρύ, σε ίσιο ή σγουρό μαλλί, με αφέλειες ή φράντζα, είναι ένα κούρεμα που εκπέμπει πάντα στιλ. Πολλές κυρίες το επιλέγουν γιατί αμέσως μεταμορφώνει το πρόσωπο, αλλά είναι και ένα πολύ βολικό κούρεμα όσον αφορά την καθημερινότητα.

Η κομμώτριά της, Κέλυ Καλογεροπούλου σημείωσε για την ανανέωση της Βάσιας Παναγοπούλου: «Ευχαριστώ την αγαπημένη μου Βάσια Παναγοπούλου που με εμπιστεύεται κάθε φορά για το νέο της look!❤️Σήμερα δημιουργήσαμε φυσικές αποχρώσεις illumina color και το αγαπημένο της καρέ προσαρμοσμένο στη νέα κολεξιόν φθινόπωρο χειμώνας 2021».

Οι θαυμαστές της Βάσιας Παναγοπούλου στο Instagram έσπευσαν να της γράψουν κολακευτικά σχόλια για τα μαλλιά της.

Η φωτογραφία της από το κομμωτήριο απέσπασε πολλά like και καρδιές από τους διαδικτυακούς της φίλους.

SHARE