Το βασιλικό ζεύγος του Βελγίου
Το βασιλικό ζεύγος του Βελγίου τιμά τους ήρωες του Β' Παγκοσμίου Πολέμου/ Φωτογραφία: AP Images
QUEEN MATHILDE OF BELGIUM

Η βασίλισσα Ματθίλδη του Βελγίου τίμησε τους ήρωες του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου -Η εμφάνισή της με μονοχρωματικό σύνολο που ξεχώρισε


Η βασίλισσα Ματθίλδη του Βελγίου αν και δεν κάνει τόσο συχνές, δημόσιες εμφανίσεις δεν αποτυγχάνει ποτέ να κερδίσει τις εντυπώσεις, αφού κάνει πάντα άψογες στιλιστικές επιλογές.

Το βασιλικό ζεύγος του Βελγίου, βασιλιάς Φίλιππος και βασίλισσα Ματθίλδη, βρέθηκε στη βελγική πόλη Μπαστόν, όπου έλαβε χώρα εκδήλωση για την 75η επέτειο της Μάχης των Αρδεννών -η οποία πραγματοποιήθηκε κατά μήκος των συνόρων του Βελγίου και του Λουξεμβούργου μεταξύ 16 Δεκεμβρίου 1944 και 25 Ιανουαρίου 1945.

Παρών ήταν και ο Μέγας Δούκας Ερρίκος του Λουξεμβούργου.

Η βασίλισσα Ματθίλδη του Βελγίου φόρεσε για την περίσταση ένα μονοχρωματικό σύνολο σε σκούρα κόκκινη απόχρωση. Η ίδια επέλεξε ένα coat dress με ζώνη στη μέση, το οποίο συνδύασε με αξεσουάρ στην ίδια ακριβώς απόχρωση: ένα καπέλο fedora (στα οποία έχει ιδιαίτερη αδυναμία), φουλάρι στο λαιμό, δερμάτινα γάντια και σικ γόβες.

Η βασίλισσα Ματθίλδη/ Φωτογραφία: AP Images

Ολοκλήρωσε το σύνολο με ένα ζευγάρι σκουλαρίκια με πέρλες.

Το βασιλικό ζεύγος του Βελγίου με τον Μέγα Δούκα του Λουξεμβούργου

Με αφορμή τη συμπλήρωση των 75 ετών από την ιστορική μάχη του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου, η οποία υπήρξε καθοριστική για την τελική έκβασή του, το βασιλικό ζεύγος του Βελγίου και οι υπόλοιποι παρόντες στην εκδήλωση τίμησαν τη μνήμη των πεσόντων της μάχης.

Το βασιλικό ζεύγος χαιρετά τη Νάνσι Πελόζι, Πρόεδρο της Βουλής των Αντιπροσώπων των Ηνωμένων Πολιτειών

Η Μάχη των Αρδεννών είναι γνωστή και ως Επιχείρηση Σκοπιά στο Ρήνο και ήταν η τελευταία μεγάλης κλίμακας επίθεση των γερμανικών στρατευμάτων στον Β' Παγκόσμιο Πόλεμο.

SHARE