Η βασίλισσα Μάξιμα με φόρεμα της Μαίρης Κατράντζου
Η βασίλισσα Μάξιμα με φόρεμα της Μαίρης Κατράντζου/Φωτογραφία: Splash/Ideal images
QUEEN MAXIMA

Η βασίλισσα Μάξιμα με εντυπωσιακό και στιλάτο φόρεμα της Μαίρης Κατράντζου


Η βασίλισσα Μάξιμα της Ολλανδίας πρόσθεσε άλλη μια φινετσάτη εμφάνιση στο ενεργητικό της.

Η 51χρονη Ολλανδή βασίλισσα παρέδωσε μαθήματα στιλ για ακόμα μια φορά με την επιλογή του φορέματός της. Η royal δεν αποτυγχάνει ποτέ να κερδίσει τις εντυπώσεις με τις στιλιστικές επιλογές της και αποτελεί έμπνευση για τις γυναίκες που θέλουν να κάνουν την διαφορά στις εμφανίσεις τους.

Αυτή τη φορά, η βασίλισσα Μάξιμα της Ολλανδίας φόρεσε ένα υπέροχο φόρεμα της Ελληνίδας σχεδιάστριας Μαίρη Κατράντζου, η οποία διαπρέπει στο εξωτερικό και κάνει περήφανη τη χώρα μας.

Η βασίλισσα Μάξιμα έδωσε το παρών σε βραβεία, τα «King Willem I prizes 2022» και ανέβηκε στη σκηνή εντυπωσιάζοντας τα πλήθη.

Απ΄ ότι φαίνεται αυτό το φόρεμα της Μαίρης Κατράντζου είναι από τα αγαπημένα της καθώς το έχει επιλέξει ξανά δύο φορές για την έξοδό της. Το έχει φορέσει ξανά το 2016 και το 2018.

Η βασίλισσα Μάξιμα με φόρεμα της Μαίρης Κατράντζου

Η βασίλισσα Μάξιμα έχει αδυναμία στα fashion forward κομμάτια, τις πιο bold προτάσεις και το έντονο χρώμα, όπου το κόκκινο είναι το αγαπημένο της.

Οσο για το μακρύ φόρεμα της Μαίρης Κατράντζου έχει την λεπτομέρεια που κάνει το look πιο σοφιστικέ. Ο λόγος για τον φιόγκο στον λαιμό, το λεγόμενο pussy bow.

Η βασίλισσα Μάξιμα με εντυπωσιακό και στιλάτο φόρεμα της Μαίρης Κατράντζου
Φωτογραφία: Splash/Ideal images
SHARE