Βασίλισσα Μάξιμα
Βασίλισσα Μάξιμα /Φωτογραφία: Splashnews/ideal image
QUEEN MAXIMA

Η βασίλισσα Μάξιμα με κόκκινο φόρεμα Massimo Dutti προτείνει την εναλλακτική στο total black


Η βασίλισσα Μάξιμα της Ολλανδίας αγαπάει την μονοχρωμία, την οποία υιοθετεί πολύ συχνά τον τελευταίο καιρό στις εμφανίσεις της.

Η κομψή γαλαζοαίματη πραγματοποίησε μια σικ εμφάνιση με μονοχρωματικό look, φορώντας ένα κόκκινο φόρεμα από τα Massimo Dutti και ασορτί δερμάτινες μπότες.

H βασίλισσα Μάξιμα πολλές φορές επιλέγει για τις εμφανίσεις της ρούχα σε έντονο χρώμα, όπως είναι το κόκκινο, το μπορντό και το φούξια. Αυτή τη φορά διάλεξε ένα κόκκινο φόρεμα από παλιότερη συλλογή των Massimo Dutti και το συνδύασε με κόκκινες μπότες και ασορτί τσάντα.

Η βασίλισσα Μάξιμα με κόκκινο φόρεμα και ασορτί μπότες -Total red look για την κομψή royal

Η βασίλισσα Μάξιμα της Ολλανδίας είναι μια από τις πιο κομψές γαλαζοαίματες που μας απασχολεί με τις στιλιστικές της επιλογές. Κάνει συχνά chic εμφανίσεις και εντυπωσιάζει, δίνοντάς μας παράλληλα έμπνευση.

Αυτή τη φορά έκανε ένα total red look με φόρεμα από τα Massimo Dutti και ασορτί μπότες από το brand Gianvito Rossi και τσάντα από το brand Delvaux.

Δείτε την εμφάνισή της:

Φωτογραφία: Splash/Ideal images

To συγκεκριμένο φόρεμα το έχει φορέσει ξανά με τις ίδιες μπότες και την ίδια τσάντα. Δες εδώ την εμφάνισή της από το 2020.

Φωτογραφία: Koninklijk Huis

Η ανάρτηση στο Instagram με το total red look της βασίλισσας Μάξιμα:

Εμείς βρήκαμε ένα παρόμοιο φόρεμα από τα Massimo Dutti που κοστίζει 49.95 ευρώ και θα το βρεις εδώ.

SHARE