Τζον Κένεντι Τζούνιορ και Κάρολιν Μπέσετ
Τζον Κένεντι Τζούνιορ και Κάρολιν Μπέσετ/Φωτογραφία: ΑP images
TRUE STORY

Η βέρα αρραβώνων της Κάρολιν Μπέσετ ήταν εμπνευσμένη από ένα δαχτυλίδι της Τζάκι Κένεντι


Ενα από τα δαχτυλίδια που φορούσε η Τζάκι Κένεντι αποτέλεσε πηγή έμπνευσης για την βέρα αρραβώνων της νύφης της, Κάρολιν Μπέσετ.

Τον Ιούλιο του 1995, ο Τζον Κένεντι Τζούνιορ πήρε την απόφαση να κάνει πρόταση γάμου στην αγαπημένη του, Κάρολιν Μπέσετ. Εκείνη ήταν υπεύθυνη δημοσίων σχέσεων του οίκου μόδας Calvin Klein. Πανέμορφη και με απαράμιλλο στιλ, θεωρήθηκε ένα από τα πιο επιδραστικά «it girls» της δεκαετίας του ’90.

Αν και εμφανισιακά, η ξανθιά Κάρολιν δεν είχε καμία σχέση με την Τζάκι Κένεντι, πολλοί θεωρούν πως οι δυο γυναίκες έμοιαζαν τρομερά στον χαρακτήρα. Γι' αυτό, οι στενοί άνθρωποι του ζευγαριού πάντα έλεγαν ότι ο Τζον Κένεντι Τζούνιορ βρήκε στο πρόσωπο της αγαπημένης του τη μητέρα του.

Οι δυο τους γνωρίστηκαν το 1994 την περίοδο που ο Τζον Κένεντι Τζούνιορ έβγαινε ακόμα με την ηθοποιό Ντάριλ Χάνα, με την οποία έλεγαν πως ετοιμαζόταν να ανεβεί τα σκαλιά της εκκλησίας. Η μοίρα όμως είχε άλλα σχέδια. Ο πιο περιζήτητος εργένης της Αμερικής ερωτεύτηκε με την πρώτη ματιά την Κάρολιν, που ξεχώριζε για την προσωπικότητά της. Τον Ιούλιο του 1995 της έκανε πρόταση γάμου, εκείνη όμως δεν δέχτηκε. Ηταν επιφυλακτική και πέρασαν τρεις εβδομάδες μέχρι να του πει τελικά το «ναι».

O Τζον Κένεντι Τζούνιορ της προσέφερε ένα δαχτυλίδι πλαισιωμένο με διαμάντια και ζαφείρια, το οποίο του είχε προμηθεύσει ο Βελγο-Αμερικανός επιχειρηματίας Μόρις Τέμπελσμαν, σύντροφος της μητέρας του μέχρι τον θάνατό της. Οπως διαβάζουμε σε δημοσίευμα της αμερικανικής Vogue, η βέρα των αρραβώνων ήταν εμπνευσμένο από ένα δαχτυλίδι της Τζάκι Κένεντι, το λεγόμενο «swiming ring».

Η βέρα αρραβώνων της Κάρολιν Μπέσετ ήταν εμπνευσμένη από ένα δαχτυλίδι της Τζάκι Κένεντι

Το street style της Κάρολιν Μπέσετ έκλεβε πάντα την παράσταση. Με φρέσκο make up look, άψογο ντύσιμο, το όνομα Μπέσετ έγινε συνώνυμο του μινιμαλισμού της εποχής. Μάλιστα, η βέρα των αρραβώνων της ταίριαζε γάντι στο στιλ της και ήταν αντίγραφο ενός δαχτυλιδιού της Τζάκι Κένεντι.

Δες εδώ το δαχτυλίδι της:

Φωτογραφία: Getty/Ideal images

Αν και η ζωή της επισκιάστηκε από τον τραγικό θάνατό της στο αεροπορικό δυστύχημα το 1999, η κληρονομιά της Kάρολιν Μπέσετ στον κόσμο της μόδας, συνεχίζεται.

Η βέρα των αρραβώνων της, όπου το συγκεκριμένο σχέδιό ονομάζεται «eternity ring» (δαχτυλίδι αιωνιότητας), εκφράζει την δυνατή αγάπη. Πρόκειται για ένα δαχτυλίδι που έχει το σχέδιο μιας κλασικής βέρας και είναι διακοσμημένο με μπριγιάν και πολύτιμους λίθους.

Φωτογραφία: Getty/Ideal images

Το συγκεκριμένο είδος δαχτυλιδιού αποτελεί μέχρι σήμερα top επιλογή για όσους θέλουν να εκφράσουν την αγάπη τους για τον σύντροφό τους.

SHARE