Βέρα Γουάνγκ, Φωτογραφία: Getty Images
Βέρα Γουάνγκ, Φωτογραφία: Getty Images
23|02|2023 09:51
SHARE
ΒΕΡΑ ΓΟΥΑΝΓΚ

«Αθάνατη»: Η Βέρα Γουάνγκ στα 73 με αποκαλυπτικό φόρεμα στο κόκκινο χαλί


Η εμβληματική σχεδιάστρια μόδας, Βέρα Γουάνγκ, έκανε μια εμφάνιση που συζητήθηκε στα βραβεία BAFTA με τους θαυμαστές να την αποκαλούν «αθάνατη».

Η 73χρονη σχεδιάστρια μόδας εντυπωσίασε στο κόκκινο χαλί των βραβείων BAFTA με ένα μεταξένιο λευκό φόρεμα και ένα μαύρο crop top.

Οι θαυμαστές της στο Twitter δεν μπορούσαν να πιστέψουν ότι η σχεδιάστρια είναι 73ων χρονών με έναν χρήστη να γράφει έκπληκτος «απλώς μια υπενθύμιση σε όλους ότι η Βέρα Γουάνγκ είναι 73 ΧΡΟΝΩΝ».

Η Βέρα Γουάνγκ αποκλείετε να είναι 73ων ετών -Η εμφάνιση στα βραβεία BAFTA που «τρέλανε» τους φαν

Η 73χρονη «βασίλισσα των νυφικών» εντυπωσίασε στο κόκκινο χαλί φορώντας ένα μεταξένιο λευκό φόρεμα το οποίο συνδύασε με έναμαύρο crop top. Με το εντυπωσιακό σύνολό της αναδεικνύει το καλλίγραμμο σώμα της και την αψεγάδιαστη σιλουέτα της.

Όσο για το πρόσωπό της, φαίνεται αρκετά νεότερη ενώ μάλιστα στα βραβεία BAFTA επέλεξε ένα διακριτικό μακιγιάζ, χωρίς να φαίνεται υπερβολικό, αναδεικνύοντας τις γωνίες του προσώπου της και το λαμπερό της δέρμα.

Βέρα Γουανγκ, Φωτογραφία: Getty Images

Στο προσωπικό της προφίλ στο Instagram, η σχεδιάστρια φωτογραφήθηκε με το σύνολό της ενώ έδειξε πλάνα και από την προετοιμασία της.

Οι δημοσιεύσεις της έχουν γεμίσει θετικά σχόλια και ναι, μετά από αυτά τα πλάνα, είναι αναμενόμενο να αναρωτιούνται πολλοί πώς καταφέρνει στα 73 της χρόνια να μοιάζει πολλά χρόνια νεότερη. 

SHARE