Φωτογραφία:NDP Photo Agency
Φωτογραφία:NDP Photo Agency
13|02|2024 12:29
SHARE
ΒΙΚΥ ΚΑΓΙΑ

Η Βίκυ Καγιά απαντά για πρώτη φορά στις φήμες χωρισμού από τον Ηλία Κρασσά


Καλεσμένη στο Happy Day και τη Σταματίνα Τσιμτσιλή, βρέθηκε το πρωί της Τρίτης η Βίκυ Καγιά η οποία, μεταξύ άλλων, μίλησε για τις φήμες χωρισμού από τον Ηλία Κρασσά.

«Επειδή εγώ δεν είχα δει το κουίζ, δεν είχα δει τι γίνεται. Πήγαινα τα παιδιά στο σχολείο, έκανα το περπάτημα μου το πρωί. Γύρναγα από γυμναστική, δεν θυμάμαι ακριβώς…Και ήταν μια δημοσιογράφος που ήταν γλυκύτατη βέβαια η κοπέλα και μου είπε ότι η προσωπική μου ζωή απασχολεί τα media. Και λέω και εγώ ότι κάτι έγινε στο σχολείο. Ότι κάτι έχει συμβεί, ότι κάτι έχω χάσει! Γιατί συνήθως έτσι τα χάνω….» είπε αρχικά η Βίκυ Καγιά και πρόσθεσε:

«Και μου είπαν ότι υπάρχει ένα δημοσίευμα για εμένα ότι παίρνω διαζύγιο και της λέω κι εγώ πως είσαι σίγουρη ότι είμαι εγώ και μου απάντησε ότι μοιάζει έτσι κάπως στην εικόνα, στο φιζίκ η κοπέλα στο κουίζ με εμένα. Και λέω και εγώ ότι πραγματικά με πιάνεται εξαπίνης. Δεν ξέρω γιατί με παίρνετε τηλέφωνο, δεν ισχύει κάτι τέτοιο.

Κάνουν βέβαια τη δουλειά τους οι άνθρωποι, φαντάζομαι. Εγώ βέβαια εκτιμώ και σέβομαι πάντα ότι ο καθένας έχει τον δικό του τρόπο να κάνει τη δουλειά του και πρέπει να την κάνει. Ζούμε σε μια εποχή που είναι πολύ σημαντικό να έχουμε τη δουλειά μας, τον μισθό μας, να πληρώνουμε το ενοίκιο μας, και το καταλαβαίνω. Αλλά έμεινα λίγο παγωτό να το πω… μαρμαροκολώνα να το πω…», ξεκαθάρισε η Βίκυ Καγιά και διαψεύδοντας έτσι τις φήμες περί διαζυγίου από τον Ηλία Κρασσά.

Στην συνέχεια η παρουσιάστρια και μοντέλο, μίλησε με τρυφερά λόγια για τον Ηλία Κρασσά και εξομολογήθηκε ότι είναι ο καλύτερος της φίλος. «Βέβαια μάντεψε ποιος μιλάει όλη την ώρα; Εγώ..και ποιος γνέφει όλη την ώρα; Ο Ηλίας» πρόσθεσε με χιούμορ.

Ο γάμος της Βίκυς Καγιά με τον Ηλία Κρασσά

Υπενθυμίζουμε πως το ζευγάρι παντρεύτηκε στις 18 Ιουλίου του 2014 σε μία ρομαντική τελετή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, που πραγματοποιήθηκε στο Παρίσι. Μαζί έχουν αποκτήσει μάλιστα δύο παιδιά: την Μπιάνκα - Αλεξάνδρα, που γεννήθηκε στις 25 Μαΐου του 2015, και τον Κάρολο - Ηλία, που γεννήθηκε στις 20 Ιανουαρίου του 2018.

SHARE