Η Βίκυ Καγιά με ολόσωμο μαγιό
Η Βίκυ Καγιά με ολόσωμο μαγιό/Φωτογραφία: vickykaya/instagram
31|08|2022 08:37
SHARE
ΒΙΚΥ ΚΑΓΙΑ

Η Βίκυ Καγιά με κομψό μαύρο μπικίνι χαίρεται το ατελείωτο καλοκαίρι


Η Βίκυ Καγιά με μια σειρά φωτογραφιών επέλεξε να υπενθυμίσει στους διαδικτυακούς της φίλους πως το καλοκαίρι δεν έχει τελειώσει ακόμη.

Η παρουσιάστρια και μοντέλο, Βίκυ Καγιά είναι έτοιμη για τον νέο κύκλο του Greece’s Next Top Model και οι θαυμαστές της ανυπομονούν για τη μεγάλη πρεμιέρα. Η Βίκυ Καγιά θα βρίσκεται σε δύο από τις αγαπημένες εκπομπές του κοινού, τον διαγωνισμό μοντέλων αλλά και το Shopping Star.

H Βίκυ Καγιά διατηρεί ένα ενεργό προφίλ στα social media κοινοποιώντας φωτογραφίες από την καθημερινότητά της αλλά και τα επερχόμενα projects στα οποία εργάζεται. Οι διαδικτυακοί της φίλοι αλληλεπιδρούν με το περιεχόμενό της και αυτή τη φορά δεν θα μπορούσαν να ενθουσιαστούν περισσότερο.

Συγκεκριμένα, δημοσίευσε μια σειρά από άκρως καλοκαιρινά κλικ με την ίδια να ποζάρει με μπικίνι και φόντο τη θάλασσα. Σε άλλη φωτογραφία είδαμε τη Βίκυ Καγιά με την κόρη της Μπάνκα να απολαμβάνουν τη θάλασσα, σε όλες όμως υπήρχε ένας κοινός παρανομαστής, η chic διάθεση της παρουσιάστριας.

Η Βίκυ Καγιά επέλεξε μια σειρά φωτογραφιών στις οποίες φορά μαύρο μπικίνι και μαύρο ολόσωμο μαγιό ενώ ποζάρει γεμάτη αυτοπεποίθηση και στιλ. Στη λεζάντα γράφει «endless summer» και οι διαδικτυακοί της φίλοι μέσα από τα αμέτρητα σχόλια έδειξαν τον ενθουσιασμό τους.

Δείτε τη Βίκυ Καγιά με μαύρο μπικίνι

SHARE