Τζάκλιν Σμιθ
Τζάκλιν Σμιθ/Φωτογραφία: Instagram
ΤΖΑΚΛΙΝ ΣΜΙΘ

Τζάκλιν Σμιθ: O «Αγγελος του Τσάρλι» που δεν άγγιξε ο χρόνος -Η chic εμφάνιση στα λευκά


Η Tζάκλιν Σμιθ ήταν μια από τις θρυλικές «Αγγέλους του Τσάρλι» και παραμένει σήμερα μια πολύ όμορφη και εντυπωσιακή γυναίκα.

Η Τζάκλιν Σμιθ μαζί με τις Φάρα Φόσετ και Κέιτ Τζάκσον, μπήκαν στα σπίτια μας ως οι «Άγγελοι του Τσάρλι». Μια τηλεοπτική σειρά που έμεινε στην ιστορία ως ένα από τα πιο γνωστά κι επιτυχημένα σίριαλ παγκοσμίως.

Στις 22 Σεπτεμβρίου 1976 προβλήθηκε για πρώτη φορά στην αμερικανική τηλεόραση η δημοφιλής αστυνομική σειρά «Οι άγγελοι του Τσάρλι». Το τηλεοπτικό κοινό γνώρισε τρία κορίτσια, τη Σαμπρίνα, τη Τζιλ και την Κέλι. Αρχικά, πρωταγωνίστριες ήταν η Κέιτ Τζάκσον, η Φάρα Φόσετ και η Τζάκλιν Σμιθ, ενώ τη δεύτερη σεζόν η Τσέριλ Λαντ αντικατέστησε την Φάρα Φόσετ.

Η μόνη από τους αρχικούς Αγγέλους που έμεινε σε όλα τα επεισόδια της σειράς μέχρι το 1981 ήταν η Κέλι που την υποδυόταν η Τζάκλιν Σμιθ.

Τζάκλιν Σμιθ: O «Αγγελος του Τσάρλι» που δεν άγγιξε ο χρόνος -Η chic εμφάνιση στα λευκά

Σήμερα, η Τζάκλιν Σμιθ είναι 77 ετών και ο χρόνος είναι λες και δεν πέρασε ποτέ από πάνω της. Κάτι τέτοιο όμως δεν έγινε από τύχη. «Ποτέ δεν ήπια αλκοόλ, ποτέ δεν πήρα ναρκωτικά και ποτέ δεν έφαγα κάτι που δεν έπρεπε. Ακόμη και πριν γίνει μόδα το συγκεκριμένο lifestyle, εγώ τρεφόμουν υγιεινά και έκανα γυμναστική», έχει δηλώσει σε συνέντευξή της.

Η Τζάκλιν Σμιθ εντυπωσιάζει με την λάμψη και την γοητεία της. Με μια ματιά στο προφίλ της στο Instagram και τις πρόσφατες φωτογραφίες της ντυμένη στα λευκά, το οποίο είναι το αγαπημένο της χρώμα, μπορούμε απλά να υποκλιθούμε στο πόσο όμορφη είναι.

SHARE