Η ηθοποιός στην Σύρο
@danae_michalaki
31|07|2021 12:36
SHARE
ΔΑΝΑΗ ΜΙΧΑΛΑΚΗ

Η Δανάη Μιχαλάκη ποζάρει χαμογελαστή χωρίς καθόλου μακιγιάζ -Στο φακό του συντρόφου της, Γιώργου Παπαγεωργίου


Η Δανάη Μιχαλάκη ετοιμάζεται να παντρευτεί τον σύντροφο της, Γιώργο Παπαγεωργίου, στον τόπο καταγωγή της, την Σύρο.

Το ζευγάρι ετοιμάζεται να κάνει το επόμενο βήμα στη σχέση του ανταλλάσσοντας όρκους αγάπης και αφοσίωσης. Οι δυο τους είναι μαζί περίπου δύο χρόνια, συγκατοικούν στο κέντρο της Αθήνας και επέλεξαν το φετινό καλοκαίρι να παντρευτούν στη Σύρο.

Η Δανάη Μιχαλάκη και ο Γιώργος Παπαγεωργίου ετοιμάζουν τις τελευταίες λεπτομέρειες προκειμένου να είναι όλα έτοιμα για τον πολιτικό τους γάμο όπου θα γίνει στις 7 Αυγούστου στο πανέμορφο κυκλαδίτικο νησί από το οποίο κατάγεται η τηλεοπτική «Δρόσω».

Στις αρχές του καλοκαιριού είχε βγει στη δημοσιότητα πως το ζευγάρι ετοιμάζεται να παντρευτεί μέσα στον Ιούνιο, δηλαδή μετά το τέλος των γυρισμάτων της σειράς «Άγριες Μέλισσες», στο οποίο η νεαρή ηθοποιός κρατάει έναν από τους πρωταγωνιστικούς ρόλους. Μάλιστα, εκείνες τις ημέρες σύμφωνα με πληροφορίες του Bovary το ζευγάρι είχε ορίσει τον πολιτικό του γάμο για τις 7 Αυγούστου και δεν ίσχυε τίποτα από τα παραπάνω, όπως και επιβεβαιώνεται.

Πριν λίγες ώρες η Δανάη Μιχαλάκη ανέβασε μια φωτογραφία στο προφίλ της στο Instagram, την οποία έχει τραβήξει ο σύντροφο της, Γιώργος Παπαγεωργίου. Η ηθοποιός ποζάρει χαμογελαστή στο φακό χωρίς ίχνος μακιγιάζ και η ευτυχία είναι ζωγραφισμένη στο πρόσωπο της. Όπως μαρτυράει η φωτογραφία το ζευγάρι βρίσκεται ήδη στη Σύρο.

Από την άλλη, ο Γιώργος Παπαγεωργίου ανέβασε στο Instagram ένα story όπου έχει πάει να περιποιηθεί τα μαλλιά του λίγες ημέρες πριν το γάμο.

Όλα είναι έτοιμα στο νησί για το χαρμόσυνο γεγονός και ο χρόνος πλέον μετράει αντίστροφα για το ερωτευμένο ζευγάρι.

SHARE