Η Δωροθέα Μερκούρη με ριγέ μπλε πουκάμισο-φόρεμα
Η ανάρτηση της Δωροθέας Μερκούρη στο προφίλ της στο Instagram/Φωτογραφία: doroteamercuri/instagram
11|07|2022 11:05
SHARE
ΔΩΡΟΘΕΑ ΜΕΡΚΟΥΡΗ

Η Δωροθέα Μερκούρη μαζί με τη μητέρα της, στα γενέθλια του Βασίλη Ζούλια


Η Δωροθέα Μερκούρη παραβρέθηκε στα γενέθλια του Έλληνα σχεδιαστή και φίλου της, Βασίλη Ζούλια ενώ τη συνόδευσε η μητέρα της.

Για τους αγαπημένους του φίλους, ο σχεδιαστής Βασίλης Ζούλιας, έκανε ένα πάρτι με αφορμή τα γενέθλιά του, στο σπίτι του στην περιοχή Μαυρο Λιθάρι Αναβύσσου. Με μια σειρά από φωτογραφίες, ο Βασίλης Ζούλιας έδειξε στους διαδικτυακούς του φίλους την όμορφη, ευχάριστη ατμόσφαιρα αλλά και τα χαρούμενα πρόσωπα.

Μεταξύ των εκλεκτών καλεσμένων του, ήταν και η Δωροθέα Μερκούρη με τη μητέρα της, τις οποίες και φωτογράφισε ο Βασίλης Ζούλιας, χαμογελαστές στον κήπο.

Η Δωροθέα Μερκούρη αποτελεί μια από τις μούσες του Βασίλη Ζούλια. Επιλέγει πάντα κομμάτια του Έλληνα σχεδιαστή και τα φορά αναδεικνύοντας, τόσο τα υπέροχα σχέδιά τους, όσο και τον δυναμικό της χαρακτήρα.

Εκείνο φυσικά που δεν περνά απαρατήρητο από τη φωτογραφία που δημοσιεύθηκε είναι η ομοιότητα μητέρας, κόρης, δεν αναφερόμαστε όμως στην Δωροθέα αλλά στην Αλεξάνδρα Μερκούρη.

Δωροθέα και Αλεξάνδρα Μερκούρη μοιάζουν πολύ, κυρίως στον τρόπο που βλέπουν τη ζωή, ωστόσο η μια κόρη φαίνεται πως έχει περισσότερα κοινά χαρακτηριστικά με την μητέρα τους. Οι δύο γυναίκες μοιάζουν σαν δυο σταγόνες νερό και οι παρακάτω φωτογραφίες είναι η απόδειξη.

Δείτε τη φωτογραφία της Δορωθέας Μερκούρη με τη μητέρα της και τις φωτογραφίες της Αλεξάνδρας Μερκούρη

Η Δωροθέα Μερκούρη μαζί με τη μητέρα της, στα γενέθλια του Βασίλη Ζούλια
Η Αλεξάνδρα Μερκούρη/ alexandramercuri/ Instagram
Η Αλεξάνδρα Μερκούρη/ alexandramercuri/ Instagram
SHARE