Η Ελεάννα Τρυφίδου
Φωτογραφία: Tik Τalk
TIK TALK

Ελεάννα Τρυφίδου: Η συγκλονιστική εξομολόγηση για την απώλεια βάρους -Πώς κατάφερε να χάσει 35 κιλά


Την Ελεάννα Τρυφίδου φιλοξένησε ο Αντώνης Σρόιτερ στην εκπομπή «Tik Talk».

Η δημοσιογράφος μίλησε για τον αγώνα που έδωσε για να χάσει τα περιττά κιλά, ενώ αποκάλυψε πώς άλλαξε έκτοτε η ζωή και η ψυχολογία της. H Ελεάννα Τρυφίδου εξομολογήθηκε ότι έφτασε να ζυγίζει 121 κιλά και κατάφερε να διώξει από πάνω της 35 ολόκληρα κιλά. 

Σήμερα, με 35 κιλά λιγότερα, η Ελεάννα Τρυφίδου συνεχίζει την προσπάθειά της με τη βοήθεια διαιτολόγου καθώς επιθυμεί να χάσει 20 επιπλέον κιλά μέχρι να φτάσει στο επιθυμητό για την ίδια αποτέλεσμα. «Αυτό που μου έκανε το μεγαλύτερο καλό είναι το περπάτημα. Περπατάω κάθε μέρα 10 χιλιόμετρα» σημείωσε η δημοσιογράφος και αποκάλυψε ότι από μικρή ήταν υπέρβαρη και έκανε δίαιτα από την ηλικία των 13 ετών. «Ημουν το χοντρό παιδάκι με τα σιδεράκια και τα γυαλιά».

«Ξύπνησα ένα πρωί και δε μπορούσα να περπατήσω. Έτσι ξεκίνησα. Έφτασα στο σημείο να λέω ότι δεν αναγνωρίζω τον εαυτό μου. Μεγαλώνοντας μια γυναίκα πρέπει να προσέχει ακόμα περισσότερο. Η αλήθεια είναι ότι και στις δυο καραντίνες έφαγα περισσότερο, περπάτησα αλλά έφαγα. Ήταν και μια δύσκολη περίοδος για μένα γιατί έχασα τη δουλειά μου, τον μπαμπά μου και είχαμε και καραντίνα» σημείωσε η Ελεάννα Τρυφίδου.

Τέλος, η δημοσιογράφος τόνισε με χαμόγελο: «Όταν έχασα τα πρώτα 10 κιλά ένιωσα ότι κέρδισα χρυσό μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες. Ούτε ο Τσιτσιπάς δεν ένιωθε έτσι. Έτσι αισθάνθηκα. Είμαι ο Τσιτσιπάς της δίαιτας».

https://www.youtube.com/watch?v=AdzeZZ3-njM
Πηγή Βίντεο: Zappit
SHARE