Η Ελεν Ντε Τζένερις κρατάει ένα βραβείο στο χέρι
Η Ελεν Ντε Τζένερις είναι σε καραντίνα σπίτι της/Φωτογραφία: ΑP images
18|03|2020 15:31
SHARE
ΜΕΝΕΙ ΣΠΙΤΙ ΤΗΣ

Η Ελεν Ντε Τζένερις προσπαθεί να κάνει ένα παζλ με 4.000 κομμάτια και η διαδικασία είναι ξεκαρδιστική


Η Ελεν Ντε Τζένερις μένει στο πολυτελές σπίτι της για να προστατευτεί από τον κορωνοϊό και προσπαθεί να βρει τρόπους να περάσει πιο ευχάριστα την ώρα της.

Η διάσημη Αμερικανίδα παρουσιάστρια αποφάσισε να κάνει ένα παζλ που έχει 4.000 κομμάτια και δημοσίευσε όλη την διαδικασία στο προφίλ της στο Instagram. Αντί να διαβάσει ένα βιβλίο, η Ελεν Ντε Τζένερις θέλησε να αξιοποιήσει ένα δώρο που της έκαναν και αποφάσισε να κάνει ένα παζλ στο σαλόνι του σπιτιού της.

Η ιδιαίτερα αγαπητή από το κοινό ηθοποιός και παρουσιάστρια, ανοίγει την σακούλα με τα 4.000 κομμάτια και εξηγεί στους followers πώς είναι από τους ανθρώπους που αν πουν ότι θα κάνουν κάτι, δεν τα παρατάνε. Ακόμα κι αν το παζλ αυτό έχει 4.000 κομμάτια!

https://www.instagram.com/p/B9znvMchx55/

Στη συνέχεια, η παρουσιάστρια ανακαλύπτει πώς λείπει ένα κομμάτι από το παζλ, οπότε θεωρεί ότι δεν υπάρχει λόγος να μπει στη διαδικασία να το κάνει καθώς το παζλ θα είναι ημιτελές. «Κανείς δεν θέλει να κάνει ένα παζλ που του λείπει ένα κομμάτι» σημειώνει.

https://www.instagram.com/p/B9zwZzNBbZ0/

Επειτα, δημοσιεύει ένα ακόμη βίντεο και λέει πως βρήκε το ένα κομμάτι που έλειπε από το παζλ καθώς ήταν κάτω από τραπέζι. Επομένως αρχίζει πάλι να βγάζει τα 4.000 κομμάτια από το κουτί και τα τοποθετεί πάνω στο τραπέζι του σαλονιού της.

https://www.instagram.com/p/B9z4APEhQjP/

Ωστόσο, η παρουσιάστρια εξηγεί πως είναι πολύ χρονοβόρο να αναποδογυρίσει και τα 4.000 κομμάτια του παζλ.

https://www.instagram.com/p/B90Dolghf5M/

Και τελικά ανακαλύπτει ότι τα 4.000 κομμάτια δεν φτάνουν να τοποθετηθούν πάνω στο τραπέζι. «Δεν έχω τόσο μεγάλο τραπέζι για να βάλω όλα τα κομμάτια και πιστεύω ότι κανείς δεν έχει. Είναι γελοίο αυτό» σημειώνει και αποφασίζει να βάλει το παζλ στην άκρη.

https://www.instagram.com/p/B90ToZPBL-7/
SHARE