Η Έλενα Χριστοπούλου με λαμπερή μπλούζα
Η Έλενα Χριστοπούλου σε βίντεο κλιπ/ Φωτογραφία: NDP Photo Agency
17|02|2020 13:37
SHARE
VIDEO CLIP

Η Έλενα Χριστοπούλου σε βίντεο κλιπ γνωστού Έλληνα τραγουδιστή, σε ρόλο-έκπληξη


Μούσα του ταλαντούχου τραγουδιστή Γιάννη Χριστοδουλόπουλου έγινε η Έλενα Χριστοπούλου.

Με ένα preview από το βίντεο κλιπ του νέου του τραγουδιού, ο Γιάννης Χριστοδουλόπουλος αποκάλυψε (κι επίσημα) τη νέα μούσα του, την Έλενα Χριστοπούλου, την οποία θα απολαύσουμε σ’ έναν ρόλο που δεν έχουμε συνηθίσει!

«Το καινούργιο μου τραγούδι που έρχεται στις 20 Φεβρουαρίου, φιλοδοξεί να πυροβολήσει την καθημερινότητα με ότι πιο κοινότυπο και καθημερινό… Στο βιντεοκλίπ που πρωταγωνιστεί η Έλενα Χριστόπουλου προσπαθούμε να δώσουμε μια άλλη υπόσταση, ένα άλλο κλίμα, στα λόγια που λένε καθημερινά τα ζευγάρια μεταξύ τους… Το ιδανικό και το άπιαστο στο παιχνίδι του να μην ξέρεις τι υπερισχύει… Έλενα Χριστοπούλου ήσουν η μούσα του τραγουδιού ερήμην σου… Ο χρόνος έχει τη δική του λογική όχι αυτή που έχουμε εμείς γι’αυτόν… Αυτό το τραγούδι ήρθε να βρει εμένα στη θέση του ερμηνευτή και εσένα στην απεύθυνση. Σε ευχαριστώ πολύ!» έγραψε ο τραγουδιστής στη λεζάντα του βίντεο που ανέβασε στο προφίλ του.

Στο βίντεο κλιπ, η Έλενα Χριστοπούλου είναι όπως πάντα σούπερ στιλάτη και φορά ένα εξαιρετικό λευκό κοστούμι. Τα μαλλιά της είναι φτιαγμένα στην εντέλεια και φαίνεται να έχει μπει για τα καλά στο πετσί του ρόλου ως femme fatale και αγαπημένου του ταλαντούχο τραγουδιστή, ο οποίος της τραγουδά «Μωρό μου, σε θέλω. Σε θέλω… σε θέλω πολύ».

SHARE