Έλενα Ναθαναήλ
© Jack GAROFALO/ Paris Match via Getty Images / Ideal Image
FLASHBACK

Η Ελενα Ναθαναήλ με την κόρη της, Ινκα Τσαγκάρη -Χαμογελούν στον φακό, στα τέλη των '80s


Η κλασική ελληνική ομορφιά της, η αριστοκρατικότητα και ο πάντα διακριτικός της χαρακτήρας έκαναν την Έλενα Ναθαναήλ να ξεχωρίσει την χρυσή εποχή του ελληνικού κινηματογράφου.

Η Ελενα Ναθαναήλ συνδύαζε ομορφιά, ποιότητα και ταλέντο. Σε ηλικία μόλις 16 ετών επισκέφτηκε το στούντιο της Φίνος Φιλμ, συνοδευόμενη από τον δημοσιογράφο Νίκο Λυμπερόπουλο, με σκοπό να γνωρίσει τον Γιάννη Δαλιανίδη. Από την πρώτη στιγμή ο Δαλιανίδης αντιλήφθηκε ότι διαθέτει τις προϋποθέσεις να φτάσει ψηλά σαν ηθοποιός. Το αποτέλεσμα ήταν να υπογράψει, την επόμενη μέρα, συμβόλαιο με τη Φίνος Φιλμ για το μιούζικαλ του Δαλιανίδη «Κάτι να Καίει» (1963), του οποίου τα γυρίσματα είχαν ήδη αρχίσει, και να παίξει δίπλα στα ιερά τέρατα της εποχής, Ηλιόπουλο, Βλαχοπούλου, Λάσκαρη, Καραγιάννη.

Με τα κατάμαυρα μαλλιά της, που έμοιαζαν με βελούδο, τα εκφραστικά μάτια της και την ψηλόλιγνη κορμοστασιά της, έμοιαζε σαν Ελληνίδα θεά, που είχε όλα τα φόντα να μαγέψει τον κόσμο. Και πράγματι, πολλοί λένε πως αν είχε τολμήσει να φύγει στο εξωτερικό, θα την περίμενε μια μεγάλη καριέρα.

Η Έλενα Ναθανήλ ήταν μια από τις πρώτες διάσημες Ελληνίδες που τόλμησαν να αποκτήσουν παιδί εκτός γάμου. Η Ινκα είναι καρπός της σχέσης της με τον επιχειρηματία Γιώργο Τσαγκάρη.

Η Ελενα Ναθαναήλ με την κόρη της, Ινκα Τσαγκάρη

Μια φωτογραφία της Ελενας Ναθαναήλ με την κόρη της, Ινκα, είδαμε στο προφίλ της Ελενας Μακρή Λυμπέρη στο Instagram. Μητέρα και κόρη, στα τέλη των 80s, χαμογελούν αγαπημένες στον φακό, στο πάρτι για τα 12α γενέθλια της Ινκα Τσαγκάρη.

Στη λεζάντα της φωτογραφίας διαβάζουμε: «Μητέρα & κόρη: Η Έλενα Ναθαναήλ με την κόρη της Ίνκα στο πάρτι για τα δωδέκατα γενέθλια της: «Είμαι ευγνώμων με τη ζωή διότι πήγαν όλα πολύ καλά και έκανα ό,τι ήθελα. Έχω ένα υπέροχο παιδί, μια καταπληκτική σχέση, οι άνθρωποι από το προσωπικό μου παρελθόν με λατρεύουν και τους αγαπώ. Έχω φίλους γιατί κι εγώ είμαι άνθρωπος της φιλίας. Το παιδί ήταν συνειδητή επιλογή. Ήταν προϊόν μιας συγκλονιστικής σχέσης με τον πατέρα της, ο οποίος εξακολουθεί να είναι πολύ καλός μου φίλος. Ίσως η εξυπνάδα μου να ήταν ότι δεν παντρεύτηκα. Και αυτό διότι όταν χώρισα δε χρειάστηκε να κατηγορήσω τον άνθρωπό μου για να πάρω ένα καλό διαζύγιο. Απλώς δεν ταιριάξαμε και χωρίσαμε ωραία και πολιτισμένα χωρίς το παιδί να σοκαριστεί και να ενοχληθεί. Η Ίνκα είναι ένα ευτυχισμένο παιδί».

SHARE